Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 12 mai 2021

Din nou despre rujuri Avon

         Se vede treaba că oricâte rujuri ar fi, niciodată nu sunt prea multe și nici perfecte. Tocmai de aceea Avon vine cu noi idei de rujuri hidratante și ușor de aplicat, încercând să mulțumească cât mai multe femei.

          De data aceasta am primit de la BUZZStore și Avon, cele doua variante de ruj Avon Ultra Matte, respectiv Ultra Matte -nuanța Blush și Ultra Creamy -nuanța Lava Love. 




                Ca de obicei, nuanțele sunt unele care nu îmi vin deloc, dar trebuie sa recunosc că rujurile sunt așa cum zice producătorul. Au o formulă cremoasă, mătăsoasă, tare plăcută pe buze, senzație care se datorează uleiului de avocado pe care îl conțin rujurile. De asemenea, forma rujului face să fie ușor de aplicat, chiar și ”din fugă” dacă este cazul. Culoarea este intensă, însă trebuie o reaplicare, la câteva ore. Deh... cafea, tutun, masca...

            Voi ați încercat aceste rujuri? Daca aveți păreri, lăsați mesaj în comentarii. 🙋

2 comentarii:

O femeie spunea...

nu am incercat dar prima culoare mi se pare super!

CCristinaC spunea...

Păcat că nu-mi ești aproape. Ti l-as fi dăruit...