Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 29 iulie 2021

Avon -produsele OH SO TOKYO

         Recunosc, în ultima vreme am ajuns să șterg cam mult praf prin blogul ăsta. Dacă nu ar fi produsele primite spre testare, de la BUZZStore probabil aș șterge și mai mult praf. Îmi asum fapta și sper să găsesc curând, motivația de a scrie din nou despre subiecte faine, care să vă îmbunătățească starea, nu să vă strice ziua. 

    Deocamdată, haideți să vorbim despre doua dintre produsele din colectia  OH SO TOKYO -inspirate de Jocurile Olimpice de la Tokyo.


 
        Primul produs, ar fi rujul care poate fi folosit si ca fard- nuanța Cherry Pink,  o nuanță nu tocmai potrivita mie, dar care, surprinzător, mi-a pus în evidență buzele. 

        Textura este catifelată, confortabila, nu este deloc lipicioasă si chiar dă o senzație răcoroasă. Este mai degrabă un gloss nuanțator, dar fără pretenții de buze mărite sau alte asemenea. Folosit ca fard de obraz, produsul trebuie tapotat ușor, cu un burețel sau chiar cu vârful degetelor, cu puțină atenție la cantitate :)

        Al doilea produs, creionul contur - nuanța Fire Red. 

        Este un eyeliner roșu, destul de îndrăzneț pentru mine. Recunosc că aș putea purta nuanța, ocazional, dar nu aș face un obicei din asta. Citind descrierile producătorului, m-aș fi așteptat să mă descurc mult mai ușor cu el, dat fiind ca este prezentat ca produs cosmetic caligrafic. Folosesc tuș de ochi de prea mulți ani și sub toate formele, ca să nu mă descurc acum. M-am descurcat, însă, pentru o culoare intens satinată, este nevoie de câteva aplicări. Într-un final, rezultatul este unul plăcut, dar, după cum am spus, pentru purtare ocazională. Atenție la îndepărtare. Este un produs rezistent.

        Luate împreună, cele două produse pot crea un machiaj fresh, unic, îndrăzneț, aș spune, potrivit de minune unor  femei tinere si nonconformiste. 

        Aș vrea să menționez că produsele au și alte nuanțe disponibile, iar colecția este completată de o bază de machiaj, fard de pleoape în culori metalice și o paletă de fard de obraz si iluminator 2 in 1. 

        Dacă vreți să încercați produsele din colecția OH SO TOKYO, luați legătura cu reprezentanții Avon, pentru că am înțeles că produsele sunt ediție limitată. 


Un comentariu:

Anonim spunea...

Rujul arata minunat! Claudia H.