Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 3 decembrie 2020

Șosete cadou

         Acest articol nu se vrea a fi un ghid de cadouri, ci se vrea a fi o idee de împachetat șosetele atunci când acestea constituie cadoul.  Chiar dacă pare desuet să mai dăruiești șosete, nu cred că există multe persoane care să nu aprecieze șosetele haioase. Mie îmi plac, chiar dacă le port doar prin casă. Îmi oferă confort fizic si psihic. 

            Așadar, dacă ați luat o pereche de șosete dar nu vreți să le puneți, pur și simplu, în punga de cadou, luați ceva folie de împachetat sau clasicul celofan, o panglică mai subțire (puteți folosi din cele reciclate de la alte cadouri) și, dacă aveți, un abţibild haios, pen' că și șosetele sunt haioase.


                Așezați șosetele una peste cealaltă și rulați


                Înveliți ruloul în celofan și lipiți cu scotch, să-l apuce toți nervii 😈 pe primitor, până desface :)))


                 Legați capetele cu panglicuțe, puneți abţibild și gata bombonica... bine, ok, fie... bombonoaia...


                Tadaaaammm.... v-ați umplut de toate cele până desface panglicuțe și lipici (mai ales daca faceți asta pentru un bărbat, ca în cazul meu), dar cu siguranță cadoul va fi apreciat, mai ales ca urmează să petrecem sărbătorile la țol nefestiv :)))

                Pentru sugestii și reclamații, lăsați mesaj în comentarii!

4 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

ce idee faina!mersic!

CCristinaC spunea...

Cu drag, Irina!

Anonim spunea...

Foarte buna idee! Claudia

CCristinaC spunea...

Claudia, ma bucur că îți place!