Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 8 decembrie 2019

Calendar advent (2) -săptămâna 2-8 decembrie 2019

         Bine ați revenit la un nou articol despre calendarul meu advent fără surprize!
        După cum spuneam aici, în fiecare duminică voi face un articol cu fotografii a ceea ce consider eu calendar advent, pentru săptămâna încheiată.
       Astfel, pentru luni, 02 decembrie, avem o cremă colorată pentru față cu SPF 30, nuanța Ivory, din gama ”The One” a celor de la Oriflame (pe care o voi folosi în loc de crema BB) și ceaiul de mentă din calendarul advent de la DM.

         Pentru marți, 3 decembrie, avem un burețel pentru aplicarea cremei de mai sus (cum altfel?) de la Dermacol și ceaiul cu ghimbir, urzica, curcumă, brusture și încă ceva ce nu am putut traduce. Dacă citiți articolul ăsta, sigur nu a fost mătrăgună :)))

          Pentru ziua de miercuri, 04 decembrie, există una bucată pensulă pentru pudră de la Oriflame și ceaiul aferent, cu lemongrass, verbena, lamâie, portocală și hibiscus



          Pentru joi, 05 decembrie, propriul meu calendar conține o pudră de fixare de la Dermacol (că trebuie folosită și pensula cu ceva) iar calendarul de la DM mi-a scos la iveală un ceai cu bucăți de mere și roșcove, flori de hibiscus, mur și coji de măceșe. Portocala e de decor :)))

       Vineri, 06 decembrie, pentru că trebuia să vină și Moș Nicolae, avem un set -cremă și parfum Incandessence de la Avon și ceaiul cu măr sălbatic, coji de măceșe, flori de hibiscus, scorțișoară, mur, cicoare și stevia.
     
          Sâmbătă, 07 decembrie, vom pune alături o pensulă pentru farduri, cu capăt dublu, marca Oriflame (trebuie să scap de vechituri) și ceaiul cu coji de măceșe, flori de hibiscus, măr, coajă de portocală, coacăze, boabe de soc și zmeură. Delicios !!!

         Pentru duminică, 08 decembrie, calendarul personal are... un scrub de corp cu miros ciocolată belgiană și portocală (miroase de-ți vine sa-l mănânci) din gama Aroma Ritual de la Dermacol și ceaiul DM cu frunze de salvie.


          Cam atât pentru această săptămână. Revin cu noutăți, duminica viitoare. Voi ce produse aveți în calendarul advent? Lăsați mesaj în comentarii. 

4 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

numai minunatii!o idee foarte faina!eu am calendar de advent cu fire de tricotat :))

CCristinaC spunea...

Foarte frumoasă și ideea cu firele! Să ai spor la făcut minunății cu ele!

Anonim spunea...

minunat ! anul viitor ma pregatesc si eu
zile frumoase !
rodica .

CCristinaC spunea...


Zile frumoase sa ai si tu, Rodica!