Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 10 noiembrie 2019

Alte decorațiuni de toamnă

          Cumva pe repede înainte, până nu fuge și toamna asta superbă, zic să vă arăt decorațiunile de toamnă de la serviciu. Am încercat să pun ceva în stilul țărănesc, că doar suntem la o fermă. Anul viitor am de gând să extind puțin decorul, anul acesta fiind unul de tatonare, să vad reacția colegilor/șefilor. Cum totul a fost pozitiv, voi face brad de Crăciun :)))
          Așadar, am cerut la aprozar doua lădițe din lemn, din cele pentru fructe, am pus paie în ele și două ghivece cu crizanteme, cumpărate dintr-un târg al toamnei. Un coleg a adus dovlecii și o colegă, porumbul. Colega mea de birou a împletit foile de porumb și m-a ajutat la aranjat. Prin urmare am participat mai mulți la starea de bine :)
           Iată rezultatele:


          Pozele nu sunt tocmai de calitate, dar vă dați voi seama cam ce și cum am încercat. Anul viitor plănuiesc să pun aranjamentele pe doi baloți de paie, mai multe ghivece și dovleci mai mari. Până atunci, mă pregătesc pentru decorațiunile de Crăciun. Undeva pe la 1 decembrie am sa împodobesc un brad, natural bineînțeles, brad care va rămâne în curte până la Sf. Ion. 
          Așadar, haideți să ne mai bucurăm de toamnă și să ne pregătim de o iarnă la fel de frumoasă. Săptămână frumoasă sa aveți!

2 comentarii:

Mădălina Pușcașu spunea...

Nici nu va imaginați câtă motivație sa lucrez la cel mai deficitar punct al meu (organizarea), am după ce citesc postările dvs. Am intrat întâmplător pe pagină și nu-mi vine sa mai ies😂. V-aș lua la mine acasă la câtă stare de bine emanați. Ziceți in continuare, că ziceți bine rău ❤️

CCristinaC spunea...

Madalina, ma bucur sa citesc ca te motivez. Si eu am, la randul meu, persoane care reusesc sa ma motiveze. Sa ai spor!