Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 27 octombrie 2019

Cumpărături Notino

          În urmă cu vreo două săptămâni, când cei de la Notino au avut transport gratuit, am comandat de la ei... fix trei produse. Un gel de curățare facial Neutrogena Hydro Boost, care îmi place foarte tare și pe care am sa-l includ într-un articol despre cum îmi îngrijesc eu fața, si doua turte de ceară (sau ceară pentru aromatizor) de la  Yankee Candle, aroma autumn glow și aroma crackling wood fire. Despre lumânările de la Yankee Candle s-a tot scris și se va mai scrie pe net. Pornind de la aceste scrieri laudative, mi-am dorit să am și eu o lumânare de la ei. Astfel, am cumpărat întâi aceste turtițe să vad dacă merită să plătesc prețul pentru o lumânare. După prima folosire, sunt tentată să spun că da, merită. Am pus cam o treime din bucata de ceară într-un suport pentru aromaterapie și am încalzit-o cu o altă lumânărică în suport. Deși ea arde în sufragerie și eu scriu acest articol în bucătărie, simt mirosul plăcut emanat de ceara caldă.



          Cu siguranță, îmi voi face bugetul în așa fel încât, de Crăciun, să am în casă o lumânare Yankee Candle. Voi folosiți această marcă de lumânări? Ce aromă să iau  pentru Crăciun?


2 comentarii:

Cristina DRagomir spunea...

astept articolul despre produsul Neutrogena. Lumanarelele parfumate si mie imi plac, dar mi le iau mai rar ca... deh!

CCristinaC spunea...

Deh... pretul. Nici eu nu am luat pana cum de la aceasta marca :)