Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

vineri, 1 noiembrie 2013

Deocamdata :)

         Dupa cum ati observat (poate) am lasat sa se cam aseze praful peste blog. Il voi mai lasa putin, nu pentru ca nu-mi mai iubesc blogul, ci pentru ca am de "luptat" cu praful din casa reala. Suntem in vopsiri si curatenie, iar accesul la netul de acasa imi este taiat :) si pentru ca vechiul laptop mi s-a rupt din balamale. :))) Am un laptop nou, dar care, inca, nu este conectat la net.
        Asadar, deocamdata, avem pauza de blog, dar cind voi reveni, voi reveni in forta si cu noutati. Pina atunci sa aveti parte de veselie si fericire si sa ne revedem cu bine!

8 comentarii:

Anonim spunea...

sa ai spor la treba !
te asteptam cu mult interes .

rodica

Anonim spunea...

Spor la treburi! :)

CCristinaC spunea...

Saru' mana!:)

elly spunea...

Sa-l stapanesti sanatoasa, laptopul, abia te astept cu postari noi! Spor la treburi si multumesc si eu pentru sfaturile pretioase (sotul ei mi-a spus cum se lipeste tapetul, informatii foarte utile) Va multumesc sunteti extraordinari!

Iulia S. spunea...

Cristina, spor la treaba si te asteptam cu bateriile incarcate! Evident, si cu mai mult chef de scris dat de laptopul cel nou :)

CCristinaC spunea...

Elly, daca erai mai aproape, aveai si ajutor fizic la lipit tapetul :)

CCristinaC spunea...

Iulia, si tu sa ai spor la treaba, ca stiu ca ai multa treaba. :)

Loredana spunea...

Spor la treaba!
Sa va iasa totul asa cum va doriti!