Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 24 noiembrie 2013

Fără prea multe cuvinte

          Am revenit în lumea internetului. Acum am net acasă și, bineînțeles, restabilită legătura cu lumea întreagă. :)
          Printre locurile unde am intrat prima dată, s-a numărat și forumul lucru de mana unde, din păcate, am aflat de ...hai să-i zicem... greaua încercare prin care trece una dintre forumiste, Dana. Fetița ei, de 1 an și șapte luni, are  "leucemie acuta limfoblastica". In afara de "leucemie" nu am înțeles nimic, dar este de ajuns. In urmă cu ceva vreme, Dana mi-a fost "Crăciuniță" pe forum. Am primit de la ea un cadou frumos și am și schimbat câteva vorbe. Mi-a povestit atunci cit de mult își dorea un copil și cite eforturi făcea în acest sens. Dumnezeu a ascultat-o și i-a trimis un copil, dar și greaua încercare prin care trece.
          Nu vă cer să faceți donații. Voi știți dacă puteți dona sau nu. Vreau doar să vă spun că, dacă vreți să faceți un bine, pentru că tot veți cumpăra cadouri de Crăciun, puneți un ochi în link-ul de mai sus și pe facebook. Doamnele care fac produse handmade, vând diverse lucrușoare iar banii vor merge în contul Lorenei. 
          Eu pun spre vânzare, în acest sens, un set colier, brațară și cercei din agate dreptunghiulare de un maro roșiatic, perluțe albe, coral roșu și linkuri metalice ondulate. 
 si setul colier, brațară și cercei din agate dreptunghiulare în nuanțe de maro și verde, alături de malachit și mărgele metalice
          Prețul de 30 de lei pentru fiecare, va fi depus în contul deschis la banca BRD, pe numele Nitu Costin Viorel, nr. RO27BRDE441SV88289474410 Costul transportului cu Posta Romana, îl suport eu.
           Exista un obicei de a ne întreba de unde vine boala. Dacă la oamenii cu o vârstă înaintată putem găsi tot felul de motive, la un copil e aproape imposibil, fără să luam în calcul viețile anterioare și reincarnarea. Insă, pentru cei care nu pot trăi fără un răspuns la aceasta întrebare, ajung să cred că bolile astea grele, la copii atât de mici, ne sunt trimise nouă, celorlalți, în încercarea divină de a scoate la suprafață umanitatea ascunsă în prăpastia unui trai greu. Din păcate, micuța Lorena (și alții ca ea) suportă toată durerea bolii și a tratamentului, pentru ca noi, oamenii, să reînvățăm să fim oameni, și aici nu mă refer doar la a veni în ajutor cu bani, ci și la a ne deschide inima și mintea spre o rugăciune sinceră către un Dumnezeu care nu ne este dușman și stăpân cu biciul în mană, ci părinte iubitor și iertător. Haideți să o pomenim pe micuța Lorena în rugăciunea de seară și poate vom reuși să facem minunea și să-i dăruim Danei, de Crăciun, sănătatea fetitei ei.
O noua săptămână cu pace și liniște să aveți!

6 comentarii:

Iulia S. spunea...

Cristina, il cumpar eu pe cel rosu, sa imi spui daca mai este disponibil. Voi face in cursul zilei plata si iti voi confirma.

CCristinaC spunea...

Iulia este inca de vinzare. Astept noua adresa :)

Iulia S. spunea...

Am platit, nu am apucat sa iti trimit dovada. Mai stam un pic cu trimisul, acum stau la cea veche si nu stiu prea bine cand ma mut.

CCristinaC spunea...

Iulia, facem cum zici tu, cind stii tu. Te pup si sa ai mutare fara peripetii!

corina spunea...

Buna Cristina mi-a mers la suflet postarea...nu prea sunt multe cuvinte de zis doar sa lasam rugaciunea sa vorbeasca. Foarte frumos ai scris!

Anonim spunea...

Foarte frumoase toate.Cel rosu imi place in mod deosebit!