Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 3 iunie 2013

Bratara granny square

Urania mi-a zis că săptămâna asta îmi găsesc inspirația și creez frumuseți, asa că trebuie să recunosc că săptămâna trecută am furat niște inspirație de la Silvia și am făcut brățara de mai jos. 

Am croșetat cu fir Flavia pătrățele "granny square" în combinație roz cu negru. Le-am pus zale și agățători în trei puncte și gata brățara. E drept că e nevoie de o anumită atitudine să porți bijuuri croșetate, dar eu o am și am purtat deja brățara la serviciu. A fost admirată. Voi ați purta bijuuri croșetate?

6 comentarii:

cristina spunea...

as purta, am si purtat, dar de alt gen, din fir mult mai subtire, nu gen flavia. imi plac in mod deosebit bilele crosetate.

CCristinaC spunea...

Daaaaa si mie imi plac bilele crosetate. Cred ca ar trebui sa ma ocup si de ele :)))

Anonim spunea...

Bineinteles ca as purta...de ce nu? Bratara ta este foarte frumoasa si de as si sa crosetez , mi-as face cate une pentru fiecare zi.As incepe cu Luni , una mov indigo si as termina cu sambata , sa fie portocalie! :)

CCristinaC spunea...

Uite ca la portocaliu nu m-am gindit, dar trec pe lista. :) Nu e greu sa inveti sa crosetezi. Eu am invatat dupa youtube :))

anca spunea...

E super bratara, nu m-as fi gandit. Eu port vara cercei crosetti-turcoaz si un colier negru pe care-s agatate bile colorate, care a facut furori.

CCristinaC spunea...

Anca bratara are deja admiratorii ei. :)))
Interesant colierul tau. Daca zici ca are bile colorate e clar pe gustul meu. :)