Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 26 noiembrie 2012

Iaca... :)))

După lupte seculare, am reușit să-mi vad visul cu ochii. Sau cu ochelarii :))) Tanaaaaaaaaaaaa :
A sosit astăzi, la serviciu. Bineînțeles că nu am avut răbdare să ajung acasă și am desfăcut-o la birou. :) Am avut emoții până am ajuns acasă și m-am apucat să cos cu ea. Atât de multe știu despre mașina de cusut, că a fost nevoie să studiez manualul și pentru a-i pune ața în ac. :))) Nu-i nimic, sunt perseverentă. :) Am incercat majoritatea cusăturilor prestabilite, am cusut un nasture dar... nu am fost în stare să fac butoniera. 
Pare că ar fi într-un singur pas (ce-o fi însemnând asta) iar în manual e prezentată butoniera în patru pași. Mai citim. :)
Cam atât, deocamdată. :)

7 comentarii:

anairam58 spunea...

E superba! Eu mi-am cumparat o masina de cusut din primul meu salar de inginer in 1982.Am studiat la facultate despre "came" la cursul de mecanica....eu fiind la Automatizari si Calculatoare! Deabia dupa ce mi-am cumparat masina de cusut am inteles si eu rostul camelor...mai exact ,in masina mea ca sa brodeze profile diferite,trebuie sa pun cama potrivita pentru broderia dorita...am cusut cu ea o gramada de lucruri...acum sta saraca in debara de ani buni,nu mai am timp...Dar asta a ta e superba!E o bijuterie.Sa ai noroc la ea si sa cosi lucruri frumoase...deabia astept sa-ti vad creatiie..

CCristinaC spunea...

Mariana, multumesc frumos! Cu creatiile... inca sint la stadiul de tras drept. :) Uite, poate te motivez sa scoti si tu masina din debara. Nu-i pacat de ea? :)

Izi spunea...

S-o folosesti sanatoasa! Cu butonierele nu-i chiar greu, mai ceri tu sfaturi pe forum...sporrr!

elly spunea...

Ma bucur din suflet pentru tine! Masina chiar ca este o bijuterie! bineinteles ca adca are cine sa-ti arate este mult mai usor, dar o sa le descoperi cu timpul, si rabdare!

pup, s-o folosesti sanatoasa!

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos pentru urari si incurajari. Zau ca am nevoie de galerie. :)))

Unknown spunea...

S-o stapanesti sanatoasa!!!!Am si eu una antica Haid New si tot ma folosesc de ea ,este necesara la casa omului,mai ales a ta ca are multe functii .Bafta!!!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Luiza! E intr-adevar foarte utila. :)