Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 14 iulie 2012

A venit vacanța!!!

In sfârșit am ajuns și la data în care începe concediul meu de odihnă. Nu e el prea lung, dar e binevenit și binemeritat, zic eu. Așadar, îmi iau soțul, băgăjelul, cățelul, purcelul, etc. :))) și plec să mă relaxez și să mă recreez. Deși iubesc muntele, anul ăsta o tai spre mare și deltă. Trebuie să mărturisesc că sunt o persoană care nu reacționează tocmai bine la expunerea la soare și mă tem să nu fac vreo criză la mare. Tocmai d-asta nu am mai fost la plaja de muuulti ani, dar se pare că tratamentele pe care le urmam erau de vină la acele vremuri. 
Vedem anul ăsta.:) 
Astăzi și mâine, fac bagajele. Nu vreți să vedeți cum arată, ținând cont că mergem cu mașina iar eu sunt o fată prevăzătoare. :))) Medicamente de toate felurile, aparat, pastile și brațări antițânțari, ac cu ață (asa m-a învățat mama) încărcătoare, descărcătoare, baterii, carduri de memorie, pijamale, papuci, tricouri, rochii, fuste, loțiune pentru plaja, loțiune după plajă, crema de mâini, crema de corp, rimel, tuș, ruj, bijuuri, prosoape, costume de baie, etc., etc.,  Bine că mergem doar soțul și cu mine și avem portbagajul doar pentru noi. Păzea litoral, că vin! :)))
Pentru că e la moda melodia de mai jos, poftiți de dansați:

2 comentarii:

simf spunea...

unde sunt vremurile cand plecam pentru 2 saptamani cu un rucsac de tura, o pereche de bocanci, un cort si-un izopren? :)
sa aveti concediu fain si de cap odihnitoriu.

CCristinaC spunea...

Saru'mina, Simona! Astazi ne-am intors. Am sa povestesc cum a fost. :)