Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 24 octombrie 2021

Decorațiuni de toamnă handmade

    După cum spuneam într-un articol anterior mi-a plăcut să decorez casa pentru toamnă. Încă îmi place, doar că nu voi avea loc de depozitare pentru multe decorațiuni. Așa cum am promis, azi vă arăt două dintre decorațiunile de toamnă, făcute de mine. Nu aș fi fost eu dacă nu aș fi făcut asta. 

    În primul rând, dovleci stilizați, din lemn. 



    Două cuburi de lemn, recuperate de la un europalet, cerute de la cumnatul meu, care s-a uitat puțin ciudat când i-am spus ce am de gând să fac cu ele. Cumnata mea, având încredere în talentul meu magic, 😂 a fost convinsă că va ieși ceva frumos, drept urmare a primit unul dintre cei doi dovleci. Fanii trebuie recompensați și ținuți aproape, nu? 

    Cele două cuburi au fost vopsite cu vopsea acrilică portocaliu. După uscare, practic a doua zi, am lipit bandă izolieră (pentru că nu prindea alta pe vopsea) sus și jos, și am vopsit cu alb intervalul dintre benzi. Am îmbrăcat doua bețe din lemn în sfoară și le-am lipit cu silicon de dovleac. Am mai pus frunze cumpărate la set, de la Kik si câte o fundiță din panglică de iută. Gata capodopera. 

    A doua nebunie DIY a fost coronița pentru ușa de la intrare. 


    Inițial am vrut să o cumpăr, dar pentru că mi s-au părut prețurile prea mari, m-am gândit că o pot face eu. Am cumpărat de la Jumbo un set de trei cercuri din polistiren și un set de plante uscate - potpourri. 

    Am început prin a îmbrăca polistirenul în sfoară, lipită fiind cu aracet.


    Și am continuat prin a lipi cu silicon, plantele uscate. Am pus și un băț de scorțișoară pentru aromă :))


    Uitându-mă acum la coroniță, cred că o puteam face mai încărcată și puteam să îi pun și ceva frunze, însă, mă gândesc să mai adaug ceva anul viitor, astfel să am o coroniță diferită mulți ani de acum înainte.

    Mai aveam de gând să fac dovlecei din pânză, dar m-am răzgândit. Îi las pentru toamna viitoare :))) Ce e mult, strică.

    Dacă și voi ați făcut decorațiuni handmade, dacă vă sunt de folos ale mele sau dacă vă plac, pur și simplu, lăsați mesaj în comentarii. 

3 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

cat de reusite sunt! coronita e foarte frumoasa!

O femeie spunea...

ce bine ti-au iesit!
Coronitza e minunata, bravo, ai ochi pentru frumos si mana calda.

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos, dragile mele!