Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 31 octombrie 2021

BUZZBox Selection -toamnă 2021

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți că sunt fan al cutiilor Selection de la BUZZStore. Îmi place să descopăr și să încerc produse noi. Încă :))) Cutia din toamna 2021 a cuprins următoarele produse:


        1-Mop dreptunghiular Swiffer, cu trei lavete umede și opt lavete uscate. Mama a fost foarte încântată. Se pare că îi ușurează spălatul pe jos, facilitând curățarea colțurilor. Pare că aveam nevoie de un mop dreptunghiular, dar nu știam :))) 

        2- Gel de curățare Avon. Producătorul zice că îndepărtează impuritățile, praful și excesul de sebum, hidratează pielea cu ingrediente naturale, vitamina B și extract de unt de shea. Nu știu cum o fi extractul de unt de shea, dar nici despre produs nu pot zice mare lucru, pentru că nu l-am folosit. Pe pagina Avon nu are referințe prea bune...


        3- Gel de duș Borotalco, cu parfum de citrice, flori albe si o bază pudrată. Ceea ce zice producătorul are treabă cu realitatea. Curăță pielea și îndepărtează impuritățile, hidratează, lasă pielea catifelată și cu o senzație de confort. Un gel de duș care îmi place mult. Dacă l-aș găsi vrac, ar fi și mai bine.

        4- Săpun cremă, lichid, Dove Care &Protect. Cred că fiecare dintre noi a încercat, măcar o dată, sapunurile Dove, solide sau lichide. Mie mi-au plăcut întotdeauna, pentru cremozitatea lor. Noul săpun lichid Dove, are proprietăți antibacteriene și o formulă care ajută la hrănirea pielii, lasând-o fină și catifelată. Noua formulă delicată permite folosirea frecventă a săpunului. 
        5- Odorizant premium sub forma de gel -Bref. Producătorul zice că e primul de acest gen, de pe piață. Așa o fi, nu mă apuc să verific. Ce pot să zic, este că într-adevăr miroase tare bine și după folosire lasă vasul de toaletă curat și strălucitor. Bine, nu vă așteptați să lase curat și strălucitor un vas care nu a fost spălat o lună... E odorizant de toaletă nu detratant...
      6- Lac de unghii Miss Sporty 1 Minute to Shine. Partea frumoasă e că vine perfect acest lac de unghii, eu fiind o conservatoare în ale manichiurii. Încă am unghii naturale pe care le îngrijesc clasic. În plus, acest lac de unghii are nevoie de un singur minut să se usuce. Partea mai puțin frumoasă e că mi-ar fi plăcut o nuanță mai tomnatică...
        7- Miss Sporty Pump Up Booster Mascara. Doamne ce nume pun producătorii la produse!!! :))) Cert este că putem crede producătorul când spune că formula îmbogățită cu colagen conferă gene minunate și voluminoase. Asta pentru că pot garanta că acest mascara transformă genele în unele lungi, perfect definite și mai bogate. Peria pentru extra volum acoperă fiecare geană în parte. Voi fi prietenă ceva vreme, cu produsul ăsta...
        8- Mini Rondele din orez, cu glazură de cacao, fără zahăr, dar cu îndulcitor. Pot fi folosite ca desert  sau ca o gustare energizantă. Fără gluten, fără lactoză. Eu le-am folosit la gustarea dintre mese. Mă gândesc că e bine să fie câte un pachețel dintr-ăsta în geantă, pentru urgențe. 
       9 - Baton proteic ciocolată Gerlinea -un baton hipocaloric, bogat în proteine, dar sărac în calorii și cu 40% mai puține zaharuri, comparativ cu media batoanelor de ciocolată din piață, conform studiilor producătorului. L-am folosit tot într-o gustare dintre mese. Nu sunt o fană a batoanelor proteice, ciocolata are de gust de orice dar nu de ciocolată... nu prea e pentru mine. Nu acum.
        10- Șampon și mască de păr Semi Di Lino. Producătorul zice că aceste produse te ajută să menții părul sănătos, de la rădăcină până la vârfuri. Eu nu știu ce să zic, nu le-am folosit, părul meu aflându-se într-un proces de tratare după expunerea la soare și la apa sărată a mării.
        11- Delikat Bulgărași de Savoare. Practic niște granule din legume culese când sunt bine coapte și uscate în sezon. Asta zice producătorul. Eu pot să spun că nu sunt o adeptă a acestui tip de produse. Rar se găsesc în bucătăria mea, și, de regulă, ajung la gunoi pentru că trece termenul de valabilitate. De curiozitate, am încercat acești bulgărași de savoare la o supă cu găluște și da, gustul legumelor a fost ceva mai pronunțat. Dacă îmi voi aduce aminte de el, voi mai folosi produsul.
        12- Lapte cu ciocolată Meggle. Bun. Mi-a amintit de copilărie :)), deși contextul era altul. Producătorul îl recomandă ca o gustare dulce dar sănătoasă, ideală pentru un boost de serotonină în mijlocul unei zile aglomerate. Eu l-am băut intr-o dimineață de duminică, acompaniat de două țigări și o revistă :))) A mers de minune !
  13- Bio Junior Sticksuri + Agenda Școlarului 2021 -2022. Producătorul zice că sticksurile pot fi o gustare bio, fără gluten, crocante și o sursă de fibre, iar despre agendă zice că este un must-have pentru orice școlar, cu informații utile pentru școală dar și pentru timpul liber. Considerând că am depășit cam de mult vârsta, am înmânat produsele astea unui puști de 10 ani, care s-a bucurat de ele. 
        14- Pateul cu ficat AntrefrigA Stil Retro, este rețeta partenerei porcușorului albastru. Rețetă nouă, curată și gustoasă, cu ingrediente ca pe vremuri, fără munoglutamant, carmină sau nitriți adăugați. Pot confirma că are un gust bun în care se distinge bine gustul ficatului. Va mai ajunge pe masa mea. 
        Cam acestea sunt produsele conținute de BUZZbox-ul de toamnă 2021. Dacă ați încercat produsele de mai sus sau vreți să știți ceva despre ele, lăsați mesaj în comentarii. 


2 comentarii:

O femeie spunea...

nu stiu de niciunul dar imi place cand incerci produse noi, nu stii niciodata ce minune mai descoperi.

CCristinaC spunea...

Draga femeie, e într-adevăr plăcut, mai ales când încă exista disponibilitatea pentru noutăți.