Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 16 decembrie 2020

Decorațiuni de Crăciun

         Când ai în casă vreo trei rame frumușele, dar nu te-ai învrednicit să printezi ceva fotografii, te apucă duhul creației și pui ceva în ele, că doar nu le-oi ține goale. Playboy nu fotografiază rame goale. :)))

        Prin urmare, am scos de prin sertare coli cu abțibilduri, cartoane, washi tapes, lipici, și m-am apucat de ”creat” vreo trei poze/tablouri cu motive de Crăciun. 




               Greu nu fuse, dar avusei surpriza ca ceea ce credeam că sunt abțibilduri să fie, de fapt, ceva decorațiuni de geam, care nu se lipeau neam pe carton. Nici cu aracet nu arătară prea bine, pe carton negru. Prin urmare, iritată de faptul că nu iese treaba cum vreau eu, am mai cătat prin tolba Moșului aka sertarul babei, am mai găsit o colecție de abțibilduri veritabile și m-am pornit a crea, în dulcele stil copilăresc. Ce arta? Care rafinament? De la ceea ce aveam eu în minte, la ceea ce am pus în ramă, mare diferență. 
                Iaca poz(n)e:



            Ținând cont că familia nu a avut curaj să conteste autenticitatea creațiilor mele dar și de faptul că ramele stau așa doar în perioada sărbătorilor de iarnă, nu le-am mai schimbat. Îmi venise ideea că aș putea picta ceva, eu care abia știu să țin o pensulă în mână, dar am o mini colecție de culori acrilice :))) Nu se știe de unde apare geniul picturii, zău așa! Poate încerc ceva pentru Sf. Valentin, deși nu înseamnă mare lucru pentru mine...
            Dacă v-am dat idei să folosiți altfel ramele sau dacă puteți sa-mi dați voi idei, lăsați mesaj în comentarii!

2 comentarii:

cristina spunea...

daca ai unde sa le expui, iti inveselesc atmosfera si dau acel aer special de sarbatori ...

CCristinaC spunea...

Cristina, am unde să le expun, nu am unde să le păstrez, din păcate...