Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 15 decembrie 2019

Calendar advent (3)-săptămâna 9 - 15 decembrie 2019

         În continuarea articolelor Calendar Advent (1) și Calendar Advent (2), urmează (logic) calendarul de advent 3. Ca o explicație, am ales să îmi alcătuiesc propriul calendar advent, cu produse care îmi sunt sau nu necesare, dar care îmi aduc bucurie. Calendarul personal îl voi alătura calendarului cu ceaiuri Bio, al celor de la DM.
         Astfel, pentru luni, 9 decembrie avem în calendarul propriu un gel de duș cu miros de ciocolată belgiană și portocală, din gama Aroma Ritual de la Dermacol și pliculețul cu ceai verde de la DM.

          Marți, 10 decembrie avem o altă pensulă de la Oriflame, de data aceasta pentru fondul de ten și ceaiul DM cu cacao, ghimbir, cicoare, scorțișoară, portocală, cardamon și cuișoare.

          Ziua de miercuri, 11 decembrie, ”scoate” din calendarul advent personal, o mascara Wonder Lash XXL din gama ”The One” a celor de Oriflame și un ceai cu lămâiță, coji de măceșe, lavandă, mentă creață, anason, coajă de lămâie și petale de trandafir.

         Pentru joi, 12 decembrie, avem o cremă de mâini cu miros de ciocolată belgiană și portocală, din gama Aroma Ritual de la Dermacol și pliculețul cu ceai negru de la DM

          Vineri, 13 decembrie m-am delectat cu ceaiul DM bio cu scorțișoară, cicoare prăjită, ghimbir, rooibos, bucăți de mere sălbatice, cardamon, cuișoare și ardei negru, iar după, mi-am hidratat buzele cu balsamul protector multifuncțional, cu ulei din semințe de afine- Tender Care de la Oriflame. 

          Sâmbătă, 14 decembrie, am scos din calendarul personal încă o pensulă de la Oriflame, de data aceasta o pensulă pentru contur, iar DM mi-a oferit un ceai de mușețel :) Moșulică luminos e doar decor... 

          Si... duminică 15 decembrie avem ceai cu mentă, lemongrass, măr sălbatic, ghimbir, coji de măceșe și lămâie. Din calendarul personal am scos bănuții și, în loc să iau ceva pentru mine, am preferat să iau o carte, un produs dulce și unul pentru igienă și le-am lăsat la standul Spiriduși de nădejde din Auchan, pentru a fi oferite copiilor care au nevoie. Am primit, în schimb, o diplomă, o medalie și o acadea, de care sigur, se va bucura un alt copil.



          Acestea fiind spuse, s-a mai dus o săptămână din propriul calendar advent. Pe măsură ce pun pozele și completez articolul, îmi dau seama ce repede trece timpul și, cumva, am o ... părere de rău și o tristețe. Dar asta e, nu ține de mine, timpul trece oricum. 
        Spuneți și voi în comentarii cum vi se par produsele din acestă săptămână și dacă ați preluat ideea unui calendar advent personalizat. 

2 comentarii:

cristina spunea...

Cat despre acest calendar, eu nici nu am auzit de el pana acum cativa ani, de cand cu blogurile. Imi place insa teribil sa ma uit la postarile tale, imi dau o stare de calm si de bine, de liniste a unui camin calduros si primitor. Esti grozava!

CCristinaC spunea...

Mulțumesc frumos, Cristina! Te îmbrățișez cu drag, de la depărtare!