Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 3 decembrie 2019

Alte cumpărături-decorațiuni pentru Craciun

         Ce faci când e prea urât afară ca să ieși la o plimbare în natură, când e sărbătoare ortodoxă și nu te lasă mă-ta să croșetezi, când nu găsești un film să te adune de prin gânduri iar cartea pe care o citești te întristează? Îți iei mama (aia religioasă) și o sumă fixă de bani (pe care să nu o depășești) și ieși la colindat magazinele. Colindat e mult spus, că nu cânți să primești produse, ci dai bani :))) 
          Pare-se că nu sunt singura care gândește așa, după traficul aglomerat de care am avut parte până la prima oprire -  Auchan. De aici m-am ales cu două seturi a câte 5 globulețe - 5,90 lei/set, care vor merge în bradul pe care îl vom face în bătătura fermei la care lucrez, un globuleț din plastic -2,50lei (mi-a plăcut modelul foarte mult), o bufniță tare simpatică -4,90 lei, o rolă de panglică roșie -5,90 lei, o brioșă din lemn -4 lei și două pixuri cu blăniță -3,22lei/buc (pe cere nu cred că le voi folosi, dar care vor arăta bine în colecția mea de pixuri). Am mai luat noi și ceva pentru băgat în frigider, dar nu facem azi articol cu mâncare. :))) 


          A doua oprire, a fost la Pepco. Îmi doream niște fețe de pernă cu motiv de sărbătoare, pe care le văzusem în catalogul lor actual, dar am mai găsit doar una -9,99lei. Am completat cu o cănuță pentru ceaiul din calendarul advent 😛- 4,99 lei, un glob cu zăpadă -4,99 lei, o decorațiune mașinuță cu brad - 7,99 lei (îi va plăcea domnului B, foarte mult), o crenguță decorativă - 7,99 lei și un dozator pentru săpun - 14,99 lei. Ăsta nu e doar pentru Crăciun ci pentru a-l înlocui pe cel care se făcuse urât. :)))

         Pentru că am tot căutat, fără succes, prin diverse magazine, flori albe pentru pus în brad, am trecut și pe la Carrefour și... surpriză!!! Am găsit florile la 5,99lei/buc. Am luat trei, în completarea celor pe care le am de anul trecut.


         Surpriza zilei a fost... o pernuță cu motive de Crăciun, găsită la Carrefour, la marele preț de 5 lei. Normal că nu am plecat fără ea, iar acum tronează în mijlocul patului meu, alături de surorile ei lățoase. :)))


          Acestea fiind zise, spuneți și voi - e bine să fie urât afară, în zi de sărbătoare? Lăsați mesaj în comentarii. 

2 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

e bine, daca ai ce cheltui, hihi :)).Foarte dragute decoratiunile, sa le folosesti cu placere!

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos, Irina! Pentru cheltuit... am pus deoparte un buget pentru prostioare. Ajută stării psihice :)))