Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 1 octombrie 2019

Cumpărături DM

          S-a deschis un nou magazin DM în Pitești și, cum nu putea lipsi martie din post, m-am prezentat la noua locație, cu gândul să cumpăr ”decât”un gel de duș. Bineînțeles că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și pe lângă gelul de duș, am mai cumpărat câteva produse de folos la casa omului, că nu știu când ajung din nou :)))


          Așadar, pentru gelul de duș, preferatul domnului din dotare, am plătit 5,99lei. Solutia pentru curățat geamuri, a fost 6,39 lei. Litrul de apă pentru fierul de călcat a costat 7,79 lei. Pentru că am umblat prin alte supermarketuri după loțiunea de corp Neutrogena și nu am găsit-o, am luat-o de la DM cu 29,99 lei. Am folosit-o deja și sunt foarte mulțumită. Mi se uscase pielea cumplit și doar în albul ochilor nu mă mânca. Și încă nu s-a răcit vremea. Uscăciunea am avut-o din cauza expunerii la soare, la vânt și apă sărată. Sper să am o relație de dragoste și peste iarnă cu Neutrogena...
          Am găsit șamponul Nivea pentru volum 250 ml la 13,99 lei și l-am preferat pe cel de 400 ml, care a costat 12,99 lei. :))) Bună afacere, nu?  Pasta de dinți Pearl Drops a fost la 9,99 lei dar nu mă întrebați despre efectele folosirii ei, pentru ca abia suntem la începutul prieteniei. Pot spune că nu face spumă prea multă dar, folosită cu periuța de dinți electrică, lasă senzația de dinți curați.
          Am mai adăugat o cutie de scobitori la 2,19 lei și un odorizant pentru wc la 5,99 lei, ambele pentru că trebuiau în casă :))) Pentru că nu se putea să plec fără lac de unghii de la DM, am mai luat două culori ”25 arabian nights”- indigo și ”41 big city vibes”- maro din gama Essence Shine Last & Go, la 7,99 lei, fiecare. Creionul pentru sprâncene a fost și el o necesitate și a costat 7,49 lei.
           Sâmbătă, 05 octombrie, se va redeschide vechiul magazin, care este încă în reamenajări. Voi încerca să merg, pentru că am nevoie ”decât” de șervețele pentru curățat pantofii și șervețele pentru uz universal, cu care șterg foarte bine aragazul. Sper să le găsesc, dată fiind redeschiderea, aceste șervețele nefiind de găsit oricând. În cazul în care sunteți din zona mea, aflați că în ziua redeschiderii, DM ofera 15% reducere la toate produsele, sesiuni gratuite de make-up, în intervalul orar 12:00 - 18:00 și un gel de duș Balea, cadou pentru fiecare client.
           PS  Voi reușiți sa luați fix produsul pentru care intrați la DM? 

3 comentarii:

Anonim spunea...

super !
Multumim de informatii ! asteptam cu drag postarile tale .
rodica

CCristinaC spunea...

Cu drag, Rodica! Daca exista cerere, sigur ca mai fac astfel de postări. :)

Mihaela T. spunea...

De cele mai multe ori da. :)