Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 29 noiembrie 2016

In curs de executie :)

          Ce face o femeie in concediu, daca are dulapurile aranjate si camara nu necesita rearanjare? Granny squares. Nimic nu relaxeaza mai mult decat patratelele bunicii, care vor completa o paturica pentru un baiatel care urmeaza a veni printre oameni :)
          Am simtit nevoia de concediu si am mai luat trei zile completare la cele doua date de stapanire. In urmatoarea perioada vor colegele concedii, asa ca le las pe ele libere de sarbatori. :)
          In plus, sunt inscrisa si la un curs de "cadru tehnic cu atributii in SU" si cum luni am examen de absolvire, aveam nevoie sa invat ceva si sa imi fac lucrarea. Legat de cursul asta, de faptul ca am mai facut unul de responsabil de mediu in primavara si ca urmeaza sa mai fac unul pentru SSM, am primit o replica ce a reusit sa ma lase (pe mine) fara cuvinte: 
          Daca ti-a placut cartea,ia de invata pana la adanci batraneti :)))
         No comment. Ma bucur ca mai sunt in stare sa asimilez si ca am o minte logica care sa priceapa ceea ce citesc :)
          Sanatoasa sa fiu ca de invatat mai pot !! :)

5 comentarii:

Laura spunea...

Imi place mult combinatia de culori!

CCristinaC spunea...

Laura, si mie imi place. Patratelele vor fi o completare pentru un patrat mai mare, care va fi alb :)

Maria Irina spunea...

Sa ai spor în tot ce îți propui: croșetat, învățat... Ce fir folosești pentru paturica? Urmează sa crosetez și eu una și încă nu m-am hotărât ce fir voi cumpăra.

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos, Maria Irina! Pentru lucrusoarele de copii, folosesc de obicei bumbac sau acril pentru copii. Acum folosesc acril. Sa ai spor la crosetat!

o femeie spunea...

f. frumoasa combinatia de culori!

Cat despre invatat, mie mi se pare ca prinde bine oricarui creier, e ca un sport dar al neuronului :)