Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 4 februarie 2015

Yarn Along

          Astazi va voi arata cum este rochita roz finisata, cu panglicute si fundite. Mai lucrez eu la ceva pentru o fetita, dar nu e inca de aratat. Parca-s pictorul care nu vrea sa-si arate opera pina la terminare :))) Nu va arat ce lucrez acum, pentru ca inca nu se vede ce vreau sa iasa.
         Iata rochita:
        Si setul cu bonetica si pantofiori :)

         De citit... Codul civil se pune? Astazi m-am contrat cu cineva pe un articol si de acolo pe tot felul de spete. In concluzie am rasfoit pe toate partile Codul Civil pentru a veni cu argumente pro si contra. :)))
        Mai multe despre Yarn Along, la Ginny  pe blog.

2 comentarii:

Ana spunea...

Dar este superb ce faci! Desi este roz , imi place extraordinar de mult.Parca este din reviste!
Spor la treaba si abia astept sa vad alte creeati! Cred ca la tine , ursitoarele , au scapat din mana si s-a varsat pe tine borcanul cu talent! :D

CCristinaC spunea...

Ana, saru' mana!
Daca imi aduc aminte, intr-o zi voi povesti cum crede mama ca am ajuns eu sa lucrez atatea, intrucat in copilarie nici macar o bentita tricotata nu am fost in stare sa fac :)))