Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 21 ianuarie 2015

Yarn along

          Ei bine, astazi am cu ce ma lauda :)
          Am dus spre sfarsit o alta rochita de bebelina. E proaspata, proaspata, atata timp cat nici firele nu am reusit sa i le ascund. Mai am de pus panglicute, floricele si fundite si rochita-i gata. E a cincea la numar cu acest model si urmeaza sa o pun in vanzare, fiind singura care e lucrata spre a fi vanduta la liber. Restul de inca patru au fost facute la comanda.  
          De citit.... citesc "Curs de legislatie rutiera" si voi citi mult si bine la cartea asta, pen' ca cica trebuie sa invat, nu doar sa citesc :)))  

          Mai multe despre "yarn along" gasiti la Ginny pe blog.

12 comentarii:

ina spunea...

Frumușică foc rochițica ta! Nu același lucru pot sa spun despre carte. Dar nu te lua după mine, eu sunt o ciudățenie a naturii căreia îi e frica de volan, deci părerea mea nu contează. Spor la invățat!

anca spunea...

Oau e suuuper si modelul si culorile! Mie mi-ar lua cel putin 2-3 ani sa finalizez asa un proiect. Esti foarte talentata :* In materie de legislatie as spune sa o iei de la coada la cap, sa faci niste teste si sa cauti raspunsurile in legilatie, pare mult mai logic totul si mai clar:) Testele sunt practic legislatia pusa sub forma de idei;)

anca spunea...

PS. Acum 10-12 ani cand am dat eu examenul nu am citit legislatie, am facut teste:)) rezolvate si am luat maxim si am si invatat din ele, nu am descoperit vreo carenta pana acum:). Nu e cea mai corecta cale, dar e cea mai comoda:*

karisma spunea...

Beautiful dress.

marria spunea...

Draga Cristina, ai putea s-o lasi si asa, simpla, fara fundite si floricele, e tare frumoasa, mie imi place mult asa cum este acum

cristina spunea...

vaaaai, e delicioasa! spor la vanzare!

cat despre condus ... are dreptate anca, mai bine faci testele alea si de acolo inveti de rupi. eu si acum mai citesc cartea asta, ca mi se mai nazare ca ceva n-am facut corect in trafic si ma duc la origine sa verific (ma si bag singura in origini uneori pe tema asta :) )

ina, nu esti ciudatenie a naturii, sa ma vezi pe mine! tot incerc sa-mi infrang teama, dar inca n-am reusit, chiar daca am condus si singura de 3 ori, dar pe DN1, nu prin oras.

CCristinaC spunea...

Ina, multumesc! Nu stiu cat imi e de frica de volan pen' ca inca nu am trecut la lectiile practice. Sper ca nu m-o manca :)))

CCristinaC spunea...

Anca,multumesc, insa, exact cum ti-am mai spus, te subapreciezi si nu e cazul. Poti sa faci si tu usurel rochita. Daca vrei, iti pot da schema si o mana de ajutor :)
Legat de legislatie, pana sa iau cartea, incepusem sa fac teste. Acum, zic sa si citesc, ca doar am dat bani pe ea :)))

CCristinaC spunea...

Karisma, thanks!

CCristinaC spunea...

Maria, as putea, dar, cum eu am o latura romantica ramasa neaplicata pe proprii copii, o pun pe hainutele pentru fetite. Daca-i copilita, atunci sa fie pretioasa si sa poarte fundite, panglicute si floricele. :)

CCristinaC spunea...

Cristina, saru' mana!
Uite, pana la urma si cartea e buna la ceva :) Eu sper sa nu imi fie teama de condus. De stat in dreapta nu imi e teama :)))

cristina spunea...

sa vezi ce teama imi e acum sa stau in dreapta! mai teama decat de stat la volan :(