Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

vineri, 1 august 2014

De la bloc in gradina (9)

          Sa va mai povestesc despre gradina sau credeti ca stiti? Ei bine, nu stiti :) Din cauza apei careia i-a placut pe terenul nostru, plantutele sunt mici rau pentru perioada in care ne aflam, dar incearca, dragele de ele, sa ne multumeasca cumva pentru grija pe care le-am aratat-o. 
   Rosiile abia sunt la a treia si a patra sarma. Au câteva gogonele, ceva flori, iar altele nici macar ganduri de a rodi :) 
promisiuni :)
       castravetii, pusi a treia oara

si prima recolta, in urma cu vreo 10 zile :) Acum avem deja sase borcane pregatite pentru iarna :))
  
Ardei capia
 gogosari
          Avem si ardei grasi da' nu prea par sa aiba rod :) Vinetele la fel, par fara rod. Mai asteptam :)
           Am replantat dovlecei pentru ca cei pusi initial au facut niste flori superbe si atat. Inca mai infloresc ca nu m-am indurat sa-i scot. :)))
           Am mai pus o serie de fasole
  
si inca o serie de mazare. Nu stiu daca va rodi pe caldura da' pot sa incerc, nu?
 
           Ceapa am scos-o pentru ca riscam sa se strice in pamant. E mica, mica dar e a mea. :) Usturoiul este inca in strat. La fel si morcovii.
          Dupa ultima urgie, nu s-a stricat nimic in gradina. Spre fericirea sotului meu, prunele au ramas in pom. Stringe deja lemne pentru cazan :)))

4 comentarii:

Maria spunea...

Pentru mine prima poza e raiul pe pamant. Si tu, ca si Simona, ti-ai luat gradina cu peisaj!! Zona asta a voastra e fabulos de frumoasa.
Daca as avea eu in primul an ce ai tu acum de la gradina, as fi fericita, sa stii! In conditiile verii asteia cel putin bizare, zic ca e foarte bine, Cristina! Dar inca mai e vara, asa ca...tot inainte! Tare-as vrea sa te vad si cu casuta acolo! Te pupic!

Ana spunea...

Super recoltaaaa...excelent! Ma bucur si imi place ce vad!

CCristinaC spunea...

Maria, asa e, zona noastra e superba. Din pacate, uitam uneori. MI-ar placea o casuta aici, dar se pare ca sunt ceva probleme, insa o gradina amenajata si o anexa gospodareasca, tot fac. Visez la o rulota :)))

CCristinaC spunea...

Ana, ma bucur ca iti place. E drept ca e atat de mult verde... sa ma satur de verde :)))