Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 16 februarie 2014

Viitoare păturică :)

          V-am spus că ma apuc să croșetez păturica pentru bebelină? Iaca dovada:

          Din toată nebunia de culori am ales roz, alb și... verde. Voi folosi roșu la rochiță și botoșei, iar movul din poză nu-l voi pune pentru că este mai gros decât restul firelor.  Am ales daisy granny square și am făcut vreo 33 de pătrățele. Îmi trebuiesc cam 110 :))) pen' ca firul e subțire și pătrățelele au cam 7x7 cm.  Mai am puțin :)))

14 comentarii:

cristina spunea...

din ce fire faci paturica? pare ca ai facut o comanda babana de fire acolo. de unde? astea-s curiozitati de crosetareasa :)
combinatia alb, verde, roz e mortala.

CCristinaC spunea...

Cristina, firele sunt acril foarte subtire, cred ca 2 si le lucrez cu croseta tulip 1.9
Le-am luat de aici https://www.facebook.com/firedetricotat.crosetat cu trimitere pe https://picasaweb.google.com/101308234088606518793/Vineri14FebruarieOra15CatevaFireNoiInAlbum

anca spunea...

Claudia este foarte foarte frumoasa combinatia, asa de dulce...abia astept sa termin si eu ce mai am de terminat sa ma apuc de o paturica...

CCristinaC spunea...

Anca, asa-i ca paturicile crosetate plac din ce in ce mai mult? Ocupa teren :))) A, eu sunt Cristina, nu Claudia :)

anca spunea...

Scuze:))...doar cand caut blogul tau caut ccristina :d si fara style apare cristina aguilera de obicei:D. Sunt cam ametita...

Anonim spunea...

Culorile sunt foarte frumoase si calde...foarte potrivite pentru o bebelusa!
Sa-ti mai zic o data cat ma enervezi ca lucrezi asa frumos si eu nu stiu sa fac ca tine? :)))))
Spor la treaba Cristina! Abia astept rezultatul final...pun pariu ca vor fi enervant de frumoase si delicate,toate lucrusoarele.

CCristinaC spunea...

Anca, buna faza cu Aguilera. Ce sa facem daca ea e mai cunoscuta decat mine... :))) Scrie CCristinC Mai pune un "C" la sfirsit. :) Spor la ce lucrezi!

CCristinaC spunea...

Ana, saru' mana! Si eu astept rezultatul final :))) Sa-ti mai zic ca am terminat "Dinastia Tudorilor" crosetand la patura si paturica? :)))
Si nu te subestima ca si tu lucrezi superb. Am vazut eu...

Anonim spunea...

Ce bine ar fi fost sa se continue toate filmele cu actorul asta....Uite , tocmai am termina sezonul 1 din Dracula , cu Jonathan Reese Mayer in rolul lui Dracula...Te tenteaza? :)

CCristinaC spunea...

Ehe... vazut "Dracula" inainte de "Dinastie" :))) Asteptam sezon 2 :)))
Asa am o predilectie spre filmele cu fiinte supranaturale, ceva de groaza :))) Cica zodia ma trage spre misticism si alte d-astea :)))

simf spunea...

un concurs?:)
http://fusaru.blogspot.ro/2014/02/daca-e-februarie-merge-un-concurs.html

CCristinaC spunea...

Am vazut dimineata, Simona! Din pacate, anul asta nu voi avea gradina pentru ca am luat terenul fara acces la sursa de apa si nu pot sa vad cum imi mor plantutele. Promit sa fac galerie la concurs :)

valentinadof spunea...

va iesi o minunatie de paturica!Superba!Culorile dulci tare!De-abia astept sa vad intreg setul!Am si eu in plan o paturica.

CCristinaC spunea...

Valentina, am constatat ca paturicile crosetate castiga teren si pe la noi. Abia astep sa vad si paturica ta :)