Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 14 octombrie 2013

Weekend gripat

          Da, mi s-a gripat weekend-ul, ca să nu spun că eu sunt bolândă. Dacă vineri îmi făcusem planul să mă relaxez sâmbătă în parc, la citit, într-o baie de soare, ei bine nu am reușit. In primul rând pentru că au fost nori pe cer și ceață, doua zile la rând, și în al doilea rând, pentru ca am avut ca musafir pe doamna "Gripă". Din cauza ei am fost nevoită să-mi petrec sfârșitul de săptămână în compania domnilor "Theraflu Sinus" și "Aspirin plus C". Doua zile la rând, cite două doze/zi. Acum mi s-a uscat și mucoasa nazală dar și pielea pe mine. Mă mănâncă peste tot, în ciuda oricărei creme pe care mi-am aplicat-o. Nu știu sigur dacă e vreo reacție la cele două medicamente sau dacă este din cauză de dermatită atopică ce a avut bunul simț să apară din nou, după ce am întrerupt spălarea cu samponul minune vreo luna de zile. Am mai citit eu că de asta nu se scapă... :( Acum am comandat din nou la farmacie și aștept să-mi vină coletul cu șampoane. 
          In rest, toate bune și...frumoase. Nu pot spune că-s și la locul lor, pentru că la mine în casă se vopsește, se repară, se mai pune, se mai completează, într-un cuvânt e debandadă. Mă fac că nu văd nici că-s toate alandala, nici că e praf peste tot. Al naibii praf, degeaba curățăm și spălam dimineața și seara, că tot se întoarce. :))))
          O săptămână cu veselie,cu zâmbete și motive de bucurie vă doresc!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Of,of...may,may...Iti doresc multa sanatate!

Anonim spunea...

Multă sănătate şi doamna gripa să mai vină când îi chema-o tu, în rest să stea la ea acasaă aşa gripată cum o fi!

Iulia S. spunea...

Multa sanatate iti doresc! Asa am petrecut si eu week-end-ul trecut, dar acum vad ca mi-am revenit :)

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos pentru urari! Deja ma simt mai bine si nu ma mai maninca pielea. Sincer, mai bine ma descurc cu un nas curgator decit o mincarime de piele :))))))

corina spunea...

O... Cristina, pai fai vant cu miere si propolis.
Am cumparat si eu din targ un kg de miere de eucalipt si o sticluta de propolis.
Am inceput un tratament pentru copii.
Un galbenus de ou, jumatate de lingurita de miere si 15 picaturi de propolis intr-un pahar cu lapte cald.Ai mei cei doi mai mici sunt foarte firavi.Nu le-am dat niciodata suplimente de vitamine( pastile).Dar un tratament natural merge. :)
Iti urez sanatate!!!