Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 1 august 2013

Vacanta 2013 - partea a II a

          Așadar și prin urmare ne-am întors la Băile Tușnad să ne cazăm. Să ne cazăm zic, dar unde? Era stațiunea plină ochi, pen' că avea loc un nu știu ce festival de muzică rock, folk și alte genuri. Am înțeles că era ocupat peste tot, hăt, taman de duminică :))) Într-un final am găsit loc la o pensiune care mai avea o clădire cu apartamente și ne-au dat o cameră într-un apartament cu trei camere. Baia era comună, dar nu a fost o problemă, pentru că fiecare cameră avea alocată separat cabina de duș, toaleta și chiuveta. Faza faină a fost când ne-am dat seama că în cameră sunt trei paturi separate. Noi, doar doi și obișnuiți să dormim împreună, să ne ținem de mână pe sub pleduri :))) No, zic să apropiem paturile, da' ghinion... aveau ramă și ne-ar fi durut șalele :))) Să dormim într-unul singur... neeeee, poate unul peste altul, ca unul lângă altul n-aveam loc. Nu că ar fi fost patul mic, suntem noi prea "dezvoltați" :)))) Am hotărât să dormim fiecare în câte un pat (logic), să ne prefacem că suntem certați :))) Da, dar care în care pat? Numai ce întreb și îmi cade rujul pe podea (deh, cochetă și în cele mai grele momente) ruj care începe să se rostogolească cu viteză spre balcon. Soțul zice: "podeaua-i strâmbă rău, zici ca-i aplecată casa". No, atât mi-a trebuit că am știut clar în care pat mă culc. Lângă ușă, în zona cea mai înaltă :)))
          Am mers la masă, ne-am întors de la masă, făcut dus, echipat în pijamale cu craci lungi și mânecă lungă, că era un frig... și hai la somn. Somn, somn, da' începuse festivalul... și urlau unii la microfon și răsuna toată valea și poftim de mai dormi. Al meu soț, obosit de la atâta șofat, era gata să adoarmă. Eu:"Știi, e cam aiurea să avem un pat liber în cameră". El, semi adormit :"Si pe cine vrei să culci acolo? Nu poți scoate patul din camera". Eu, deșteaptă, cum m-a făcut mama : "Du-te și agată și tu una s-o aduci să ocupe patul" El: "Am băut eu și te-ai îmbătat tu. Nu te doare și capul?" Eu: "Că bine zici, noroc cu patul gol. Să iau o pastilă că mă cam doare de la căldura de peste zi" :)))
          Într-un final am adormit... până pe la patru dimineață. Nu se terminase festivalul. Se canta acum muzica mai "muzicală" și mai potrivită pentru urechile mele. Am ieșit tiptil în balcon și am stat asa, pe întuneric, cam o oră, să ascult muzica și să inspir cat mai mult oxigen. Mai stăteam, da' mi-am amintit că e casa în pantă și am preferat să mă cocoț în pat, unde am reușit să mai dorm până pe la șapte și jumătate. 
Imagine din balcon
 Mai departe cu traseul, în postarea viitoare. :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ca nu te-ai rostogolit din cauza gravitatiei! :))))
Acum pe bune : cu inca un suflet in patul gol , se mai incalzea putin in camera , zau asa! :))))

corina spunea...

:))))!
Esti tare! Astept continuarea!

CCristinaC spunea...

Ana, nu m-am rostogolit ca am mers cu frina trasa :))) Iti dai seama cum era cu inca un suflet in camera? Cred ca iesea un "menage a trois" de-o noapte :))))))))))

CCristinaC spunea...

Corina, vineeeeeeee!!!