Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 27 aprilie 2013

Flori și muzică

Plecând de la postarea Iuliei am hotărât să vă arat balconul/sala de așteptare de la serviciu. Fotografiile sunt făcute pe la ora 16, când totul e inundat de soare. Dimineața însă, e nici cald nici frig și mi-aș muta cu plăcere biroul acolo. :)))
 In majoritate sunt mușcate, pentru că sunt mai puțin pretențioase și infloresc continuu. :) Am avut tot felul de plante care infloresc, dar am avut și clienți care considerau că e cazul să plece cu o amintire. Acum mai dispare doar câte un lăstar ... :(
 Imagine în afara balconului. Unul din cei trei vișini :)
 Un alt vișin inflorit
 Negruța, prietena patrupedă, și-a făcut un obicei din a aștepta în balcon porția de hrană uscată. :)
 Si pentru voi, cu drag, flori de vișin :)
și un clip al cărui link l-am primit și eu în această seară, mi-a plăcut și îl împart cu voi:
 O duminică plăcută și veselă să aveți!
și
La mulți ani celor cu nume de floare!

2 comentarii:

Maria spunea...

Imi place la tine la birou, e chiar foarte frumos! Cand ai un pic de timp (ceea ce, din postarile anterioare rezulta ca nu prea se intampla)te poti relaxa acolo cu adevarat...
Noi suntem liberi de miercuri, sper ca si tu o sa fii libera, o mica vacanta n-a omorat pe nimeni!Saptamana scurta si vacanta lunga si placuta, Cristina draga!

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos, Maria! E intr-adevar placut sa stai in balcon mai ales dimineata pina spre ora 13-14, dar nu prea reusesc. :) Si da... sunt libera de miercuri piiiinaaaa marti da' parca tot nu imi ajunge. :))))))))