Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 5 martie 2013

Dare de seama :)

Pare că am dispărut dar vă asigur, nu este așa. Am fost puțin cam ocupată :) Să vedem... 
Marțea trecută fuse (și se duse) ziua mea. Nu fac mare caz de ziua mea, pentru că, de ceva ani, nu știu dacă să râd sau să plâng de ziua mea și, cum nu sunt hotărâtă, las evenimentele să curgă cum vor ele. Mă bucur, în schimb, de ziua oricui altcuiva care se bucură de ziua sa și ii înțeleg pe cei care sunt ca mine. :) In altă ordine de idei, nu-mi place să fac vreun chef acasă, pentru că muncesc (tot eu) de sunt gata să dorm când tocmai intră musafirii pe ușă :)))) Acestea fiind spuse, după serviciu, mi-am luat câteva prietene și am plecat la cumpărături și la bar, ca fetele. Fără mare tărăboi. Am mai sărbătorit și cu soțul, seara, că-mi pregătise, dragul de el, cina. :)
Nu mă întrebați de cadouri, pentru că mie nu îmi place să primesc cadouri. De cele mai multe ori sunt complet nefolositoare și ocupă spațiul degeaba. Haine pentru mine nu se găsesc peste tot și sunt pretențioasă, la fel la parfumuri și alte cosmetice,bijuurile - mi le fac eu, iar aur nu port decât verigheta și inelul de logodnă...  Îmi plac florile și atât.  :) Anul acesta, printre florile primite, am primit și cel mai frumos cadou "non floare" :) Iată-l
 E desenat de fetițele vărului meu, care îmi sunt foarte foarte dragi. Bineînțeles că desenul va rămâne pe frigider, la loc de cinste, multă vreme de acum înainte. :)
Așa... Miercuri am fost din nou la cumpărături, să o îmbrăcăm pe fetița unei prietene, cu o rochiță pentru aniversarea ei. Ioi, greu găsești o rochiță pentru o copiliță de 12 ani!!!  După ceva umblat prin magazine, am găsit, în sfârșit, o rochiță frumoasă, potrivită vârstei ei, cu care am fost de acord toate trei :)))))))))
Joi am fost la croitoreasă. Pentru că stă la vreo 15km de mine și pentru că am avut de probat trei rochii, o fustă, două bluze și un palton, s-a dus și seara de joi. :))) Am preferat să merg acum, iarna, pentru că la vară, doamna croitoreasă e foarte ocupată. Are la poartă atâtea mașini în care bărbații așteaptă femeile... că numai la cabinetele de ginecologie mai vezi :))))))))))
 Vineri seara am fost la restaurant, să ajut la supravegherea unui număr de 25 de copii de clasa a cincea, care o sărbătoreau pe fetița prietenei mele. Ce ți-e cu copii din ziua de azi!!! Îmi aduc aminte că eu, la vârsta lor, la vreo petrecere, îmi era rușine să mănânc din farfuria care mi se punea în față. Ei nu au nici o treabă să-și ia singuri din tăvi sau să se organizeze la concursuri de dans și alte jocuri. Ținând cont că aproape toți sunt membri în grupul de dansuri moderne și în grupul de dansuri populare din oraș, închipuiți-vă ce reprezentații au dat.  Mi-au plăcut mult și m-am simțit foarte bine la o petrecere pentru copii de 12 ani. :)))
Sâmbătă, m-am dedicat trup și suflet... familiei. Mai mult trup decât suflet... :))) Am curățat casa, am spălat rufe și am făcut mâncare.  Nu chiar în ordinea asta.  :)))
Duminică am fost cu mărțișoare la domnișoarele care mi-au dat desenul de mai sus, până pe la 7 seara, apoi am fost la o altă adunare de prieteni, să mai schimbăm o vorbă, două, trei... până pe la miezul nopții. :)))
Luni am avut parte (în sfârșit) de mult așteptatul control fiscal și azi parcă simt că încep să mă liniștesc. Nu prea mult, că sunt în faza în care încerc să organizez o ieșire "la lăutari" și încă mai număr persoanele care vor să meargă :))))))))
Deci, după cum spuneam, nu am dispărut, doar că sunt puțin puțin cam ocupată :)))
Să aveți în continuare o săptămână liniștită, vă doresc!

13 comentarii:

Anonim spunea...

Da' chiar ca esti ocupata! imi place ca imbini utilul cu placutul! Sa-ti mearga bine toate! (as fi vrut sa comentez un pic legat de ziua ta, desi te inteleg, multi ani am fost la fel, apoi mi-a parut rau c-am fost asa...cei care ne iubesc sunt multumiti, daca nu chiar fericiti, c-a existat ziua aia in care ne-am nascut...ce mult conteaza!)

cristina spunea...

Cristina, eu iti spun totusi La multi ani!
Si ziua mea a fost saptamana trecuta si gandesc exact ca tine, simt o ... iesire din cotidian :)

Loredana spunea...

La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai ani bunis si frumosi si de acum inainte!

Mihaela Dămăceanu spunea...

Şi eu vreau să îţi spun La mulţi ani, cu sănătate. Desenul este foarte frumos, e de înţeles că a fost cel mai frumos cadou! Bine că a trecut şi controlul acela, ca să mai şi răsufle omul şi să se mai bucure de petreceri frumoase, de copii de 12 ani, şi nu numai!

CCristinaC spunea...

Maria, de ziua mea, nu m-am mai gindit la ceilalti. Imi ajunge restul anului :))))))))

CCristinaC spunea...

Cristina, multumesc si "la multi ani" si tie!
Eu sunt iesita din cotidian de ceva vreme si nu mai gasesc calea de intoarcere :)))))

CCristinaC spunea...

Loredana, multumesc frumos!

CCristinaC spunea...

Mihaela, partea faina e ca petrecerile au fost inainte de control si sunt si dupa control. Daca prima data am avut mari emotii legate de control, a doua oara nici nu m-am sinchisit. Ce ciudata mai sunt! :)))))))))

Anonim spunea...

Bag de seama ca a fost o aptamana tare aglomerata!
Desenul este minunat! Nepotelele tale sunt talentate! :)
Si nu in ultimul rand , "La multi ani!"pentru ziua ta!

Iulia S. spunea...

Cristina, cu un pic de intarziere, La multi ani! si din partea mea. Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

CCristinaC spunea...

Ana, Iulia, multumesc frumos!

corina spunea...

Oooo, Cristina deci a fost ziua ta...
Multi ani binecuvantati sa ai draga mea!!!!!!!!!Tare fain ai expus "darea de seama" :))
Auzi, o noapte lina sa ai!!!!!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Corina! :)