Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 14 februarie 2013

Valentina nu mai vrea surprize

Nu vă speriați, nu bârfesc vreo Valentină. Azi, eu sunt Valentina, metaforic vorbind. Si sub ideea :ai grija ce-ți dorești" să vă povestesc pățaniile, scurt si la obiect.
Nu cred eu prea tare in ziua asta a îndrăgostiților (nu mai sunt îndrăgostită de mult prea mul
ți ani) da' îmi cam doream o surpriză, că deh, sunt doar una la al meu soț (din ce știu eu). Si uite așa, cu dorința de surpriză în suflet, veni ieri acasă și, cu setea în gât (e greu cu 100 de kile la etajul trei) am constat că nu curge apa pe țuțuroi la bucătărie. Când a ajuns și soțul acasă a făcut măreața constatare că trebuie alta baterie la chiuveta, că aia s-a dus în raiul bateriilor.
Da, da' pe mine m
ă găsise vrednicia și aveam de făcut mâncare. Nu de alta, da' dacă nu fac când am programat, sănătate, mai fac când mi-o veni cheful din nou. Ei, și când fac mâncare am și multe vase de spălat. Cum credeți că am rezolvat problema? Ati ghicit, la lighean! Mai greu a fost cu limpezitul de clăbucii fără de care am impresia ca nu se spală vasele bine. Sotul turna apa și eu efectuam operațiunea de clătire. :)))) Si uite așa avem activități comune și comunicare în familie :)))))))))))
Azi, dis de dimineață, taman când m
ă prindeam că e joi și am control de la fisc, la birou, îmi pică pe gresie, clanța de la baie. Ioi mamă, m-am trezit instantaneu când am auzit zgomotul. De sperietură, am revăzut rapid și toată agenda de lucru. :)))))))))
La serviciu, alta surpriz
ă! Știți și voi cum e când aștepți un control. Scoți registre, faci inventar la dosare (să nu te uiți ca curca-n crăci când ți le-o cere organul de control) faci cafea mai multă, o apă, o alună, etc. Si se făcu 10, veni și ora 11... pe la 13 și jumate aflarăm și noi că se amână nebunia. Si când te gândești că io mă urcasem pe tocuri de 12cm și îmi pusesem o bluză cu un decolteu adânc (am pe ce, da? :)) ca atunci când le-oi da dosarele să uite organele de ce au venit... :))) 
Rămâne pe data viitoare :))))))
Si se termin
ă programul și plecai și io ca omu' acasă la mine. La afișier - întreținerea pentru luna ianuarie mărită serios. După ce că un metru cub de apă, la mine costă aproape 10lei, administratorul are grijă să-mi pună câte trei metri de apă în plus. Bine că am centrală, că dacă mai plăteam și căldura la el... E drept că trebuie să mă mobilizez și să cer un control, că nu se mai poate.
Si uite a
șa și-a dorit Valentina o surpriză și tot ei i s-a tăiat cheful surprize. :))) A reparat G (soțul) clanța la baie, a schimbat bateria la chiuvetă, mi-a luat și un parfum pe care îl văzusem în ofertă la un supermarket... a incercat să dreagă busuiocul (nu că l-ar fi stricat el), da' io tot cu gust amar am rămas. Zău dacă mă pot decide : să râd sau să plâng? Mă mai gândesc până mâine :)))

6 comentarii:

corina spunea...

Ioi Cristina, draga de tine eu am ras cu pofta ca tare fain mai povestesti.
Da ai dreptate e de-aplansu cum se comporta astia cu noi in privinta taxelor si impozitelor.O fi lege dar nu de felul asta sa jupoaie pielea de pe om... :(((
De la mine ai un trandafir pentru ziua de ieri ( e pe blog)
Iti trimit o mangaiere de suflet!!!!!!

Maria spunea...

Deci eu nu inteleg: Valentina a primit comunicare in familie, ajutor de la stapan si domn, a fost fain imbracata, sa moara de ciuda asa toti, a primit clanta si chiuveta noi si n-a primit ce nici n-avea cum sa-si doreasca si anume controlu', mai primeste bonus si-un parfum - adica sa fie sa se gaseasca si sa prisoseasca! Am tradus bine?! Aferim, Valentino!Si la mai mare!
Cristina, eu iti multumesc ca ma bine-dispui de cate ori mai scrii cate ceva!Pup, pup, pup!

Anonim spunea...

Sa injuri abitir si apoi sa razi cu gura pana la urechi... :)

CCristinaC spunea...

Corina, nu m-as vaieta de taxele de la stat, ca asta-i treaba lui, sa ne taxeze. Ma vaiet mai rau de nesimtirea administratorului de bloc.
Saru' mana pentru trandafir si mângâiere. Vin tare bine.

CCristinaC spunea...

Maria, da' tu crezi ca Valentina a inteles ceva dintr-atitea surprize? Sau si mai rau: crezi ca Valentina stie ce vrea si ce e de capul ei? :)))

CCristinaC spunea...

Ana, scurt si la obiect. Injuratura, ras in hohote si luat de la capat ca nu-i alta cale. :)