Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 11 februarie 2013

Iar e luni

Nu știu cum vă simțiți voi, dar eu iar mă simt de parcă m-am urcat într-un carusel care se învârte cu o viteză prea mare pentru a mă putea cobori. E atât de mare viteza că abia am timp să gândesc sau dacă gândesc, nu am timp să spun ce am gândit. :) Iar am prea multe de făcut și pe lângă astea vreau să fac și mai multe și dacă se poate, toate odată. Trebuie să pun ordine în priorități, dar cum?  Toate sunt priorități
Si uite așa, învârtindu-mă continuu, am ajuns iar în zi de luni, zi în care mi se înmulțesc prioritățile :)))  Poate că ar trebui să încep să-mi organizez pe zile și treburile de acasă, nu doar pe cele de la serviciu. Să am o agendă și acasă spre o mai buna organizare. 
Si ca să nu vă stric și vouă ziua cu problemele mele, vă las pe masa salam de biscuiți (producție proprie) și mere de la țăranii din zonă. :)
O săptămână frumoasă și cu spor să aveți!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Hehe, asa a fost toata saptamana trecuta la mine, te inteleg perfect!Ma gandesc ca tu, stand la casa, ai mai multe de facut si cum nu e departe primavara, o sa ai si mai multe de facut...asta asa, ca sa te incurajez nitel!Fain arata salamul de biscuiti, pacat ca nu-i simt si gustul!! Ia-o incetisor,ca alta cale nu stiu.Spor iti doresc si sa-ti mearga bine!

Izi spunea...

La fel si noi Cristina ne simtim ametiti de viteza cu care se invarte pamantul. Trebuie sa incepi dintr-ul colt, undeva e inceputul....spor la treaba!

CCristinaC spunea...

Maria, as vrea eu sa stau la casa, dar din pacate stau la bloc. Mi=ar trebui ceva munca in gradina pen' ca m=ar scoate din starea asta. :))) Si tu sa ai spor la orice faci!

CCristinaC spunea...

Izi, ai dreptate! Trebuie sa incep de undeva. Spor si tie! :)

Mihaela Dămăceanu spunea...

Cristina, chiar ieri m-am gândit, oare ce prăjiturică faci? Că eu nu mai fac deloc, că îmi sunt băieţii la regim. Da, totul devine un vârtej ameţitor! O săptămână mai uşoară!

CCristinaC spunea...

Mihaela, incerc, pe cit pot, sa ne ferim de dulciurile din comert, dar se simte nevoia de dulce in casa. Si sotul si eu suntem prost crescuti,, pe sistemul "papa tot, cu paine si ia si ceva dulce, ca meriti" Daca la "papa tot" si la paine am reusit sa renunt, imi este greu cu dulcele. Nu mult. Putin, dar sa fie. Am reusit, in schimb, sa ne limitam la ce fac in casa si sa halim dulce doar dimineata.
Si tu sa ai o saptamina usoara!

Maria spunea...

Deci cat de tare e asta! Pariam ca stai la casa! Dar de ce stiam asa?! Mai consult blogul...
Si cum spuneam, cat de tare e asta, mancati dulce doar dimineata! Pe noi numai seara ne apuca - aici iti imaginezi tu fatzuca aia care isi smulge parul din cap...
Auzi, dar de ce nu stai la casa?!!! Eu am gasit o casa la tine in localitate!

CCristinaC spunea...

Maria, ai crezut ca stau la casa, pentru ca, la un moment dat, in vara lui 2011, am lucrat gradina socrilor mei si am pus poze pe blog. Stau inca la bloc, pentru ca, in zona, casele depasesc cu mult pretul unui apartament si ar trebui pentru diferenta, sa fac imprumut la banca. Ei, asta incerc eu sa evit. Abia am scapat de banci si nu mai vreau.
La dulciuri, ne mai apuca si seara, dar eu reusesc sa ma abtin. Sotul mai sare regula, dar sa nu-i zici ca ti-am zis. Sssttt :))))

Ana-maria spunea...

La salamul ala ma bag si eu , chit ca nu ar trebui...dar o viata am si sa fie si aia chinuita? :)))
Starea mea de Luni , la modul general , este ca si cum m-ar fi izbit locomotiva de express....dara pana pe Joi imi revin , incetisor... :))
Eu sunt la secretariat , primele doua zile ale saptamanii...nu e meseria mea , dar nah , romanul este multilateral dezvoltat , si la propriu si la figurat :))) Ori aici , nu te tocmesti...asa ca Lunea mea a inceput in forta...sper sa iasa asa toata saptamana.Uneori imi prieste ritmul.:))

CCristinaC spunea...

Ana, facem schimb? Iti dau salam de biscuiti si imi dai parfait de zmeura? :)
La mine sunt toate zilele in forta ca eu sunt secretara de luni pina vineri. :)))