Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 22 ianuarie 2013

D-ale mele în zi de marți :)

Dap, trecu și marți. Nimic nou pe frontul unde viețuiesc. Dacă ieri am venit de la serviciu și am făcut ordine în ațe, ace și mărgele, azi am fost ocupant de aragaz. Am făcut ficăței cu legume la tigaie. Îmi plac legumele astea mai ales că nu-s greu de făcut. De data asta, am pus praz în loc de ceapă, alături de morcovi proaspeți, mazăre, fasole verde și ardei de la congelator, toate condimentate cu un praf de sare, cimbru și busuioc. O nebunie!
In urmă cu vreo două săptămâni (mai spre început de an), m-am hotărât să-i fac soțului pulovărul de pe nenea din poza asta, din revista "Lucru de mână"
Prin urmare în seara asta am lucrat la pulovăr și am completat relaxarea cu  un ceai de fructe de pădure.
Mâine e miercuri, deja jumătate de săptămână. Păi să aveți un rest de săptămână reușit!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte faine modelele de tricotat! De unde cumperi revista aceea?

CCristinaC spunea...

Ana, de la chioscul de ziare. Apare trimestrial. Nu sunt doar modele de tricotat.Sunt si de crosetat, de cusut, etc. Mie imi place revista si am toate numerele, de la aparitie. :)

Anonim spunea...

Ce tolomaca sunt , ca si eu cumpar revista asta :)))))) , Banuiesc ca eram cu creierul cu sorcova cand am comentat! :))))))))))))))))))

CCristinaC spunea...

Esti fenomenala, iar eu am cazut sub birou cand am vazut ultimul comentariu :))))))))))