Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 7 ianuarie 2013

Ajutor de nadejde :)

In cazul în care aveți impresia că e prea multă ordine în dulap, v-o împrumut cu drag pe Piți. Ca ea, nu știe nimeni să scoată hainele de pe raft, oricât de sus ar fi :)))


8 comentarii:

cristina spunea...

dar e asa o frumoasa, de n-ai vazut! vad ca e si harnica, deci nu stiu de ce te plangi.

CCristinaC spunea...

Pai da, dar e harnica si cind nu trebuie :)))

Maria spunea...

Aa, nu, nu permit! Cine n-a asistat la golirea sistematica si plina de ravna a dulapurilor mele de catre inculpata Kiti nu are de unde sa stie ce inseamna reorganizare din temelii, treaba serioasa si migaloasa! Frumoasa, ia uite cum face concurenta neloiala matoancelor batrane!!
Eu de ce nu te-am gasit pana acum? Maine te citesc pe indelete!

CCristinaC spunea...

Maria, bine ai venit, bine m-ai gasit. Si mie imi place blogul tau si am sa-mi fac timp sa citesc. :) Zici ca a mea mitza face concurenta matoancelor batrane? Pai Piți face 13 ani luna urmatoare. Deci cine e batranica? :)))

Maria spunea...

Cristina, mea culpa!! N-as fi zis ca are 13 ani, multi inainte, sa fie sanatoasa si cu viata lunga! E o frumusete,seamana cu una din matoancele mele, ca am tot avut, de cand ma stiu... Kiti face acum in ianuarie 12 ani. Nici nu vreau sa ma gandesc. Deocamdata nu se simte in nimic c-ar fi asa inaintata in varsta, dar...

Izi spunea...

Acu imi dau seama ca am facut bine ca nu am cedat rugamintilor fetei de a-i lua pisica. E draguta, dar la altul acasa...

CCristinaC spunea...

Maria, multumesc! Nici eu nu vreau sa ma gindesc cati ani are matoanca mea.

CCristinaC spunea...

Izi, in ciuda faptului ca-mi da lectii la aranjat dulapul, Piti e o cuminte. Nu-mi fura mancare de pe masa. Ideea e ca nu maninca decit hrana uscata. Nu vrea nimic altceva. Nici macar peste nu haleste :)Nu-ti mai zic cat de bine e cind se aseaza pe locul care ma doare si toarce. Parca ia cu mana durerea. Sau cu labuta:)