Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 16 decembrie 2012

Fular croșetat

E cam greu să faci un cadou unui băiat aflat în pragul adolescenței, căruia vrei să-i faci o bucurie, dar ale cărui preferințe nu le cunoști. In această situație am fost eu când m-am hotărât să trimit cadouri familiei care ne-a găzduit în concediu, în Deltă. Dacă pentru maturi am rezolvat-o cu produse cosmetice, pentru băiețelul lor aș fi vrut și altceva, în afară de dulciuri. După ce m-am gândit și răzgândit, am ajuns la concluzia că un fular i-ar prinde numai bine la joacă, în această iarnă. Sper să-i placă și să-i fie de folos. :)

5 comentarii:

Izi spunea...

Dar este foarte frumos, imi place chiar foarte mult. V-am mai spus, voua fetelor astea care crosetati, imi faceti si mie pofta de impletit sau crosetat, dar mi se pare prea mult in momentul de fata. Nu mai am timp.

CCristinaC spunea...

Multumes, Izi! Pentru toata lumea, lipsa timpului e cea mai mare problema. Da' las' ca gasesti tu un pic de timp, la un moment dat. :)

Silvia spunea...

Ca tot ce faci tu si acest fular este foarte frumos. Chiar daca tanarul nu va fi foarte incantata cu siguranta mama lui va aprecia si se va bucura. Nu ai cum sa nu apreciezi si sa nu te bucuri de ceva ce este lucrat impletit cu drag din inima.

CCristinaC spunea...

Silvia, saru'mina! Eu sper ca, chiar daca nu-l apreciaza prea tare, cel mic sa-l poarte la sanius :)

Anonim spunea...

Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
Felicitari!