Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 18 martie 2012

Despre săptămâna trecută

Am voie să spun "Ce bine că a trecut săptămâna trecută"? Ei bine, am nu am, eu tot o zic.
Nu știu cum a fost la voi, dar la mine ... 
De obicei, nu îmi fac prea multe planuri pentru un timp scurt, tocmai ca să le duc la bun sfârșit, asa că nici săptămâna trecută nu am avut planuri prea mari. Trebuia să termin 20 de fluturi croșetați și am făcut doar cinci. Noroc că mai e ceva timp până la cumetrie. :) Îmi propusesem să încep măcar o căciulița pentru nepoțelele mele, am sărit peste... Si exemple mai sunt. :) Nu mai vorbesc de faptul că toată săptămâna m-am luptat cu mine să nu mă enervez și să-mi păstrez calmul în relațiile cu persoanele din jurul meu. Toată lumea a avut tendința  de a mi se "spovedi" iar eu numai amabilă și răbdătoare să ascult văicărelile altora, nu am fost. Sincer vă spun, m-am săturat de persoanele care nu fac decât să se vaiete. "Nu am bani" Si crezi că eu dau pe dinafară? " S-a scumpit zaharul cu 0,3lei/kg" Si mănânci un kg/zi? "Fiul meu nu mă ascultă" Helooou fi-tu are 40 de ani!  "Sotul meu are amantă" Nu zău! Pe nevasta amantului tău? După cum se vede, am fost foarte "încântată" de văicărelile altora. Am făcut eforturi să nu le spun ceea ce gândeam. Ideea mea e că dacă m-as văieta, chiar si din cauza unei dureri de cap, nu as face decât să atrag energiile negative. Prin urmare nu mă vaiet și încerc să nu-i iau în seamă nici pe cei din jurul meu, al căror sport preferat e "văicăritul" lângă punga cu semințe, doar că săptămâna trecută, cu greu am făcut fată. O fi din cauza de Marte, Jupiter și Venus care își cam fac de cap pe cer. Să le zică cineva "la loc comanda !". :)))
In schimb :) am modificat patru brațări pentru o prietenă. Mi-a adus patru brațări din elemente swarovski biconice de 4mm înșirate pe sârmă cu memorie și nu-i mai plăceau asa. O parte dintre mărgele le-am pus pe sârmă siliconată, iar  din ce mai rămăsese am "cusut" o brațară și o pereche de cercei, cu toate culorile. Prietenei mele i-au plăcut. Vouă?
In altă ordine de idei, la începutul lunii februarie mi s-a mai născut un nepoțel. Fiul fratelui meu, pe care urmează să-l botez, la sfârșitul lunii aprilie. Ieri am fost la cumpărături de hăinuțe și, pentru că fiecărui nepoțel i-am croșetat cate o păturică, am luat fire Red Heart Baby în cinci nuanțe și am ales modelul de mai jos. Știu că ar fi fost frumos un model granny square, însă timpul este scurt și vreau să duc păturica atunci când voi merge la botez. Cred că va iesi frumoasă ținând cont că voi lucra cu cinci culori. :)
Si ca să nu vă mai plictisesc, că oricum am scris un roman deja, termin aici, vă doresc să nu aveți o săptămâna cum a fost pentru mine cea care tocmai s-a terminat :) și vă dăruiesc virtual o floare din balconul meu.
 O săptămâna liniștită și însorită  să aveți!

12 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

si eu am avut o saptamana foarte proasta, nu stiu de ce.
abia astept sa vad cum iese paturica, modelul e foarte fain

Ninulescu spunea...

:))) Sa-ti traiasca nepoteii sa fie sanatosi ! Si o saptamana frumoasa iti doresc si eu !

ina spunea...

Mda, si pe mine ma calca pe nervi cei care-mi repeta "nu am bani nici de paine". Da, mi-e mila de tine, fumezi si tu si nevasta cate un pachet de tigari pe zi, de unde sa va mai ramana si de paine? In sfarsit... sa fie la ei acolo...
Paturica, si eu abia astept sa vad cum o sa-ti iasa, te consider o curajoasa, eu n-am curaj sa ma apuc de proiecte asa de mari, cel putin momentan, ca abia incep si eu sa-mi reamintesc cum se tine croseta in mana :). Iti doresc o saptamana (mai )frumoasa (decat cea care a trecut)!

lucrudemana firicel-sforicel spunea...

CCris,sa-ti traiasca nepotelul/finutz si sa va bucure!Cred ca paturica va iesi o superbitate in degrade.Modelul ales este unul dintre modelele mele preferate asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez sa ai o saptamana mai roz decat cea care a trecut!

Europolis spunea...

Mai e cazul sa mai spun ca am avut o saptamana ca a ta?
Ma intreb insa cum ar fi reactionat persoanele respective daca le spuneai in cu voce tare ce gandeai;));))
Sa-ti traiasca nepoteii si sa fie sanatosi si la punga grosi:* Sunt sigura ca paturicile iti ies o minunatie:*
Ne intalnim saptamana viitoare, poate primavara asta are efect si o sa fie benefica iar saptamana pe care o incheiem a fost...astenie

CCristinaC spunea...

Irina, important e sa reusesc sa ma apuc in timp util :)
Ninu, multumesc frumos!
Ina, pe subeictul vaicaretilor, putem face un foileton. :)
Daca ai stiut cindva sa tii croseta, sigur iti vei aminti. Curaj!
Firicico, multumesc! Ma bucur ca ai recuperat parola blogului. :)Astept sa vad acolo realizarile tale si stiu ca zig-zagul e modelul tau preferat. :)
Euro, multumesc! Paturicile mele, nici nu se compara cu lucrarile tale. Oricum, stii ca datorita tie si Silvei m-am apucat de crosetat, nu?
Vad ca multi am avut o saptamina grea. Incep din ce in ce mai tare sa cred ca sintem dependenti de planete si aliniametul lor. Sa observati asta cind e luna plina si veti avea surprize. :)
Sa avem o saptamina frumoasa!

Izi spunea...

Sa-ti traiasca nepotelul nou nascut, sa fie sanatos.
Floarea e bine venita, chiar destinde atmosfera.
Nici mie nu-mi plac persoanele care se vaieta...dar asta face lumea care nu are prea multa treaba, cred eu...
Imi pare rau ca nu ai avut o saptamana tocmai buna, dar am mea a fost... scuze, te pup!

CCristinaC spunea...

Izi, multumesc! Ma bucur ca tu ai avut o saptamina buna. S-o ai si pe urmatoarea la fel!

cristina spunea...

Cristina, saptamana mea trecuta a fost cea mai rea, n-am avut nici ce manca, nici ce bea, zapada nu mi se mai topea, nimic nu-mi iesea, nimic nu se termina si tare rau imi mai era :)))))
Glumesc, desigur. Nici nu mai tin minte cum a fost.
Sa-ti traiasca nepoteii si sa ai spor la paturici si bani de nasit!
Daca imi permiti un sfat: am vazut recent ca se combina foarte bine pentru baietei bleumarinul ala cumparat de tine cu un portocaliu. Poate te tenteaza ...

mb09 spunea...

Buna. Ai un premiu la mine pe blog. te astept sa il ridici :D. Felicitari pentru nepotel, sa iti traiasca si sa fie sanatos. O saptamana frumoasa iti doresc si tie.

CCristinaC spunea...

Cristina, multumesc! Te cam tii de glume care imi dau batai de inima :))) E o idee cu portocaliul in bleomarin, insa n-am nici o sansa sa gasesc fire in orasul meu si in Pitesti nu ajung curind. Pastrez ideea pentru o viitoare paturica. :)

CCristinaC spunea...

Mb09 multumesc frumos! Accept premiul cu mare placere. :)