Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 4 ianuarie 2012

Bratara (9)

Nu am terminat de prezentat bratarile pe care le-am daruit de Craciun, asa ca voi continua sa vi le prezint, una cite una, pentru a fi fiecare pusa in valoare. :) S-ar putea sa para lipsa de modestie faptul ca nu le postez pe toate odata, insa ma simt ca un artist care isi iubeste opera. Ptiuuuu ce vorbe am anu' asta! :))))))))))))
Iaca bratara cu nr.9 - bumbac mercerizat rosu, cu perlute verzi:

3 comentarii:

ina spunea...

E foarte draguta bratara ta!. Zilele astea am incercat si eu sa-mi aduc aminte cum sta treaba cu croseta. Nu mai am dexteritatea de altadata, dar tot am reusit sa fac niste buburuze pe care le-am cusut pe gentuta mezinei. Deci m-am descurcat onorabil dupa o pauza de... dar mai bine nu zic cati ani :)

CCristinaC spunea...

Ina, multumesc! Eu am invatat sa crosetez in august 2010. Nu stiam absolut nimic despre crosetat. Bine, nici acum nu stiu mare lucru, dar speculez ce stiu. Deci, tu in comparatie cu mine, ai un trecut in prietenia cu croseta. Sa ai spor!

ina spunea...

Faci treaba faina pentru un "invatacel".Eu am invatat in copilarie cand mama facea macrameuri si ma punea sa o ajut la snururi si alte cele. Totusi mi-a placut mai mult sa tricotez, macrameul nu-l puteam pune pe mine, dar o bentita, o bluza... Asa ca nu-s vreo experta in manuirea crosetei, dar de un 5 asa pentru trecut examenul ma descurc :) Numai bine!