Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 6 decembrie 2020

Calendar advent 2020 (1)

         Ca și anul trecut, m-am uitat prin calendarele advent de pe piață și nu am fost tocmai convinsă să plătesc bani pentru produse care nu știu dacă mi-ar fi plăcut, dacă mi s-ar fi potrivit sau dacă mi-ar fi fost necesare. Și tot ca și anul trecut, in perioada 1-24 decembrie, îmi voi cumpăra diverse produse pe care le voi considera calendarul meu advent, mai ales că este o perioadă in care îmi voi reface stocul de cosmetice, lumânări, ceaiuri, etc.

        Pentru început am doua calendare cu ciocolată de la Lidl. Voi deschide doar unul, celălalt fiind pentru domnul B, care îl va deschide când va ajunge acasă. 

        Așadar, în prima săptămână, calendarul advent arată așa:

        Prima zi -lumânări și un suport de lumânare pastilă.

        A doua zi -un gel de curățare micelar Avon True Nutra Effects


        A treia zi - apa micelară Avon True Nutra Effects (aceeași gamă cu gelul de curățare)

        A patra zi - cremă multifuncțională Avon Care cu un de cacao (miroase de nu știi dacă să o dai pe corp sau să o mănânci, iar pielea mea o adoră)

        A cincea zi  - o mască șervețel Avon True

        A șasea zi - cremă pentru picioare cu vanilie și coacăze roșii (și  asta miroase de aș mânca-o) și un ceai pe care abia l-am descoperit, cu portocale roșii și vitamina C (o nebunie) cumpărat de la Lidl


           A șaptea zi am completat-o cu o cremă de duș Barnangen. Nu are miros dar e hrănitoare, lasă pielea catifelată.


        Acestea sunt produsele din prima mea săptămână de advent. Voi v-ați cumpărat calendar advent de-a gata sau l-ați creat, așa ca mine, în funcție de nevoile proprii? Lăsați mesaj în comentarii.


2 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

eu n-am calendar de advent, mi-ar place sa cumpar unul cu sapun, sau cu ceaiuri.Poate anul viitor

CCristinaC spunea...

Irina, fa-l tu! Așa vei ști sigur că ai să te bucuri de fiecare produs!