Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 30 iunie 2020

Par vopsit + prosop murdar + detergent Lenor = LOVE

          Cred că dacă mă făcea mama cameleon, tot nu îmi schimbam culoarea părului așa cum am schimbat-o eu de-a lungul vieții.  De felul meu sunt șaten închis, acum cu irizații de argintiu ca, deh, vârsta și genetica mea nu prea se au la suflet una pe alta. :)))) Din această pricină, mi-am pus vopsea în păr de pe la 25 de ani, cu ceva pauze în timpul unor anumite tratamente. Am fost negru pana corbului, acaju, am sărit la blond aluna, blond platinat, blond cu nuanțe lila, blond mai deschis, blond mai închis, am trecut la șaten deschis, șaten irizat ca acum sa ma vopsesc... roșu. Dacă au fost vremuri când mergeam salon pentru operațiunea ”vopsit”, acum am prins experiență și îndemânare și mă execut acasă, în propria-mi baie. Ca să fiu sinceră, sinceră, ar trebui să recunosc că nu mai am răbdare să pierd timpul la bârfă în salon, cu vopseaua pe păr.  
          Așadar și prin urmare, am hotărât să schimb de la șaten deschis la... roșu. Acum, cât se mai poate, pentru că, uitându-mă la mama, urmează să fiu argintiu, în câțiva ani. Dar nici atunci nu mă las. Voi fi argintiu cu nuanțe de... papagal :))) Nu mă întrebați ce și cum, o să vedeți la timpul potrivit. Stați aproape.
           Să revenim la roșu. Hotărât, zis și făcut. Nu e greu să pui roșu în păr, mai rău e când îl dai jos. M-a pus naiba să mă uit prin cadă și am rămas șocată. Părea că mi-am tăiat artera femurală (Doamne feri), așa de roșie era apa :))) De faianță nu vă mai povestesc. Noroc că este de lucioasă și s-a curățat repede, cu dușul. 
Trecând peste aceste amănunte, prosopul a suferit cel mai mult. Normal că am înfășurat părul în el și am așteptat sa se usuce așa. Nu îmi place cu uscătorul, așa ca am preferat să sacrific prosopul. El a ieșit cu dungi portocalii, din toată această aventură.
           Cum vă spuneam într-un articol anterior, am primit de la BuzzStore noile capsule Lenor Allin1PODS si balsamul Lenor. Bineînțeles că le-am pus la treabă și... da... prosopul meu a fost curățat în profunzime și așteaptă următoarea ședință de vopsit roșu. Tot roșu, pentru că îmi place. :)))
           Iaca poze doveditoare
 Înainte de spălarea cu noul noul detergent Lenor Allin1PODS 

          După spălarea cu noul detergent Lenor Allin1PODS.

Și ceva mai luminat...


          În concluzie, noul detergent Lenor Allin1PODS a trecut testul prosopului murdar. Balsamul Lenor, pentru mine, nu avea secrete. Iubesc parfumul lui. Cele două, împreună, balsamul și detergentul fac o echipă tare faină. Curăță în profunzime, oferă prospețime de lungă durată, protejează țesăturile și forma hainelor și... bineînțeles, oferă catifelare hainelor. 
        Deci, fără deci, păr vopsit+prosop murdar+detergent Lenor =LOVE 💖💖💖

#buzzlenor  #perecheaperfectă  #LenorDetergent




4 comentarii:

O femeie spunea...

hard life pt prosoapele tale.
Te pup, Roscata!

CCristinaC spunea...

Te pup si eu, draga femeie!

o femeie spunea...

te pup, toate bune? nu ai mai scris de 2 luni!

O femeie spunea...

doamna draga, toate bune? nu ai mai scris de mult!