Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 16 iunie 2020

Elmiplant, dragostea mea!

          Ați fost vreodată, doamnelor, în situația în care să căutați disperate o cremă și să nu o găsiți niciunde, dar să dați peste ea la magazinul din colțul blocului? Așa am fost eu cu Crema CC de la Elmiplant. Am descoperit-o întâmplător și, pentru că mi-a fost bine cu ea, am căutat să cumpăr și al doilea tub. Am cautat-o prin câteva hipermarketuri, prin magazinele mai mari din orășelul în care locuiesc... nimic. Nici urmă de ea. Pe când urma să o comand online, deși ar fi costat transportul mai mult decât crema, am găsit-o la magazinul din colțul blocului, când m-am dus după pufuleți :)))) Era cocoțată sus de tot, pe raft și cred că am auzit-o strigându-mă când am trecut pe lângă ea, că nu obișnuiesc să mă uit chiar atât de sus, pe rafturi. Se mira și fata din magazin, când a văzut ce fericită sunt :))) M-a întrebat și i-am explicat ce fel de cremă e. Nu de alta, dar probabil m-ar fi crezut nebună... Sau m-a crezut? Nu mai contează, am crema :)))
          Ea e:   SKIN MOISTURE CC CREAM cu gutuie și 70% ingrediente naturale


          Îmi place că intră ușor în piele, uniformizează nuanța tenului și acoperă micile pete. În plus respira cumva pielea și nu îmi provoacă iritații.
          Dacă în urmă cu ceva vreme am folosit de la Elmiplant, crema de noapte și serul cu multi colagen, acum folosesc Hyaluronic Gold crema de noapte și serul din aceeași gamă. Nu folosesc și cremă de zi, pentru că ar fi prea mult pentru fața mea. Crema, serul și CC... mult prea mult. Firma producătoare zice ca produsele Hyaluronic Gold au efect anti îmbătrânire. Eu nu pot să bag mâna în foc pentru asta, că eu sunt tânără și frumoasă și fără creme :))))) Astea le folosesc doar așa... să ajut la economia țării :)))))))) Producătorul zice că a pus în ele milioane de capsule cu acid hyaluronic cu greutate mică și polipeptide din orez și mazăre. Știință, nu glumă!!! Pe mine mă interesează că tenul meu se simte bine cu produsele astea. Iata-le:

          Ce-mi mai place la produsele astea, e ca au 80% ingrediente naturale și un miros discret, plăcut. Mi-aș dori să pot să le trimit recipientele, după folosirea cremelor, sa nu trebuiască să le arunc. Sunt atât de frumoase borcănașele din sticlă... ar fi păcat să zacă la gunoi. 
          Un alt factor decisiv în declarația mea de dragoste pentru produsele astea, este prețul, aflat undeva între 18 și 25 de lei, în funcție de magazin și promoțiile de moment. 
             Ca o ultimă mențiune, aș avea de adăugat faptul că aceasta prezentare nu este sponsorizată. Pur și simplu am vrut să vă arăt o parte din ceea ce se cheamă a fi rutina mea de îngrijire. 
             Voi aveți o cremă preferată? Lăsați mesaj în comentarii!

11 comentarii:

cristina spunea...

Da, am avut o crema preferata, era singura cu care ma intelegeam: lapte Doina de la Farmec. Desi cica era demachiant, eu o foloseam pe post de crema, inca de pe la 20 de ani. Pe la 40 am avut un puseu de imbatranire brusca a tenului, facusem niste cearcane si pungi sub ochi de toata frumusetea, asa ca am trecut la artileria grea. Nu mai stiu ce am folosit atunci, insa totul a fost absolut fara efect. Mai mult chiar, mi se parea ca ma urateam pe zi ce trece. Dupa cateva luni de tentative esuate de a-mi repara fata, m-am intors la Doina si efectul a fost miraculos. Mi-am revenit incet, dar bine.
Ei, toate astea au tinut pana acum, la 52. Iar am un episod din ala de imbatranire, dar de data asta e cu riduri si cu cazut de fata :)) Am zis ca e cazul sa schimb crema, caci draga de Doina nu mai face fata. Asa am ajuns pe site la Farmec si am vazut ca ea nici nu mai este indicata la 50+, asa ca am cautat creme pentru varsta mea si am comandat la greu o multime dintre ele. Ca o fi de la ele, ca o fi de la trandafirata pe care o beau de ceva timp, dar sa stii ca pare ca au efect bun, mai ales cea impotriva ridurilor (nu stiu acum cum o cheama).
In coletul de la ei am primit si trei mostre de creme, pe care le-am incercat si ... cred ca cel putin pe una o s-o comand. Problema mea cea mai mare este ca de la majoritatea cremelor ma ustura ochii peste zi, insa de la cea pe care o am acum nu, deci voi ramane fidela ei cat timp voi putea.

@irina_sweet_home spunea...

eu nu prea folosesc creme, da imi cumpar :)).Elmiplant n-am incercat

o femeie spunea...

nicio crema aici pt ca sunt tanara si frumoasa ca si tine. Buletinul are alta parere dar nu imi pasa.
Ma bucur ca ai gasit crema din nou. Conteaza sa te simti bine in pielea ta, cu Elmiplant :)

CCristinaC spunea...

Cristina, am o matusa care a folosit toata viata Laptele Doina pe post de crema. I-am luat o crema de fata de la farmec si o da pe călcâie :))) Nu e ca laptele Doina :)))
Sa stii ca si eu am niste cearcane de toata mandretea, desi se spune ca grasele nu au parte de ele :))) Si da, cred ca hidratarea ar avea un oarecare efect asupra pungilor de sub ochi.
Eh... sanatoase sa fim noi :)

CCristinaC spunea...

Irina, pentru ce le cumperi? Le iei sa le incerci sau doar sa stii ca ai creme in dulap? :))) Am avut si eu timpul meu de incercare si cumparam full size :))) Acum nu mai fac, m-am lecuit... incerc mostre.

CCristinaC spunea...

Draga femeie, buletinul nu stie niciodata ce vorbeste. Ma bucur ca ai constatat si tu ca nu e pe craca lui. :))) La mine nici cântarul nu stie ce spune, dar ăsta are sanse mai mari să zboare :)))
Sincer, nu stiu ce minuni poate face o crema, dar mie imi ridica psihicul, in primul rând. Ma face să mă simt ingrijita si frumoasă :)

maria spunea...

Folosesc eu Elmiplant, doar ca o alta crema (cea hidratanta pentru ten normal/mixt, cu gutuie). O folosesc de cativa ani buni, dar nu mai tin minte de cand. Recent i s-a schimbat formula, a devenit gel-crema, sper sa mi se potriveasca la fel de bine si in continuare pentru ca nu-mi prea place sa caut creme. Demult era si un gel de curatare de la Elmiplant, in set cu crema, care-mi placea mult, dar nu l-am mai gasit.
Am folosit creme de la 20 de ani (una pentru ochi si una pentru fata), insa numai creme lejere, hidratante. Si asta de la Elmiplant se adreseaza in special categoriei de varsta 25-35, iar eu am deja 40.
Mai aplic, din cand in cand o metoda de curatare si hidratare pe care am citit-o intr-o revista (parca), demult: intind pe fata o lingurita de miere (fara conturul ochilor); timp de 1 minut lipesc/dezlipesc buricele degetelor de fata, insistand mai mult in jurul nasului, apoi clatesc cu apa calduta, tamponez fata fara sa o usuc complet si aplic crema hidratanta. Tenul e catifelat si luminos. Dar, desigur, cine face asta nu trebuie sa aiba alergie la produse apicole.

o femeie spunea...

conteaza doar cum te simti.
Apropos, cantarele au niste probleme din fabrica. Toate.

CCristinaC spunea...

Maria, multumesc pentru pont! Am sa incerc si eu. Nu sunt alergica la produse apicole.

cristina spunea...

cu cantarele e o conspiratie mondiala!

CCristinaC spunea...

Cristina, aveam eu o bănuiala... :)))