Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 2 martie 2020

Poze din februarie

        Da, am lipsit, dar am avut o perioadă plină, plină, de care m-am bucurat foarte tare și în care am profitat de prezența domnului B. Nu am fugit într-o vacanță, chiar dacă am foc în călcâie, căci altele au fost prioritățile d-astă dată. Am reușit însă, să ieșim așa, pe lângă casă, pe la restaurante, pe la teatru și, bineînțeles la cinema. Ca o mică idee, mi-am dat seama că sunt printre puținii care intră la film fără popcorn și fără suc. Nu de zgârcită fac asta, dar nu știu cum se face că, deși merg la toaletă înainte de începerea filmului, dacă beau ceva între timp, pe la jumătatea filmului, trebuie să merg iarăși. Prin urmare, decât să las acțiunea să se întâmple fără mine, mai bine nu ronțăi și nu beau nimic. Voi aveți genul ăsta de probleme?
       Astfel că, până mă organizez cu ceva articole, haidem să vedem cam ce poze am făcut eu în luna februarie. Nu vă pot arăta din tot ceea ce am fotografiat, pentru că bună parte sunt cu persoane cărora nu le-am cerut acceptul de a le pune pe blog și cu copii care nu sunt ai mei și nu au ce căuta aici. 
          Pentru început, caș de la cioban și fructe de la piață. Susținem economia locală.
        Un papanaș (mai mult nu pot înghiți) -răsfățul dintr-o seară. Nu vă repeziți cu felicitările. Nu l-am făcut eu. E de la restaurant. Eu doar l-am pozat și l-am halit... 
         Patul din dormitor, pe care am vrut să-l fac de râs că, deși mai este puțin până la Paște, el  încă mai are pernuța cu motive de Crăciun... + garoafele pe care mi le-am dorit ( nu chiar atât de multe) și pe care le-am primit. Cred că, pe măsură ce îmbătrânesc se schimbă și preferințele florale. Ușurel, garoafele devin florile mele preferate.
       Parte din mâncarea cu care domnul B pleacă la lucru. Nu vă speriați, nu îl trimit cu castronul în brațe. Toate cele au fost vidate în porții de mâncat la o masă. 
      Flori de Dragobete ....
         Și flori prin balconul propriu, căruia, mai nou, îi spun terasă, pentru că prea ne-am luat obiceiul de a ne bea cafeaua ”la terasă” :))))

        Cam atât deocamdată. Data viitoare voi scrie despre cărțile citite până acum. Nu de alta, dar iar trece o grămadă de timp, și cum eu mi-am propus să citesc o carte în fiecare lună, dacă nu scriu la timp, e mai greu să scriu despre mai multe cărți odată.
           Pentru orice opinie, urături sau înjurături (pe care nu am să le public) lăsați mesaj în comentarii! Să auzim numa' de bine!

8 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

ce flori frumoase!o primavara minunata iti doresc!

cristina spunea...

doaaaamneee, ce terasa ai! flori de expozitie, nu alta! si chiftelele? tu le-ai facut? esti grozava!

Adriana spunea...

Ca de obicei , este o placere sa citesc articolele tale!
Ma bucur ca mai sunt romani care cumpara romaneste si nu lapte si branza de la Lidl!
Trebuie sa recunosc ca garoafele sunt printre florile care nu imi plac dar imi plac garofitele! :)
Dumnezeule dar stiu ca ai gatit, pentru o armata nu alta! O sa aiba ce manca domnul B de acum incolo cel putin o luna!
Foarte frumoase florile de pe balcon, zici ca e vara pe acolo!
O primavara frumoasa, draga Cristina!

CCristinaC spunea...

Irina, mulțumesc! Primăvară frumoasă să ai și tu!

CCristinaC spunea...

Cristina, florile din terasă sunt mai mult munca mamei. Eu doar cu banii pentru plante, banii pentru îngrășăminte... și cu pozele :))) La chiftele am muncit cu domnul B, recunosc :)

CCristinaC spunea...

Adriana, mulțumesc! Si tu să ai o primăvara minunată!
Domnul B chiar mănâncă într-o lună toată mâncarea aia :)

O femeie spunea...

si mie mi-au cazut florile cu tronc! felicitari pt ingrijirea lor!

P.S. Si eu merg fara suc si fara popcorn la cinema :D

CCristinaC spunea...

Mulțumesc, draga femeie!