Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 28 octombrie 2019

Cumpărături Lidl

          Mă uit așa, peste ultimele articole și îmi dau seama că fac cam multe cumpărături, pentru că mai am și altele, pe lângă ce scriu aici. Sunt cam consumeristă :))) In fine, mă voi gândi la asta, altă dată. Azi vă spun că am încercat să îmi fac o idee despre un meniu săptămânal, cam ce ar trebui să mănânc și am dat o tură prin Lidl. Deși este în drumul meu și aș fi putut să opresc pur și simplu să fac cumpărături până să ajung acasă, azi am preferat să las mașina în parcare, să îmi pun un trening și pantofi sport, și să merg pe jos la cumpărături. Astfel am ajuns să am înregistrați pe telefon 4909 pasi, 48 minute de activitate și 3,52 km parcurși. Această contorizare nu include treburile prin casă sau fâțâitul prin birouri, la serviciu. E doar activitatea fizică de dimineață + mersul la cumpărături. 
          Să revenim la Lidl. Deși am fost tentată să cumpăr mai multe produse, tot timpul mi-am amintit că va trebui să car sacoșa până acasă, așa că am renunțat să cumpăr aiurea. 
      Prin urmare, la categoria congelate am luat spanac - 2,79 lei, brocoli (care nu e uzual în alimentația mea, dar încerc să-i fac loc) - 3,99 lei, file de cod de Alaska - 11,19lei, batoane de pește în pesmet (pe care le voi pregăti la cuptor)-7,39 lei și câteva felii de jambon (nu sunt la congelate, știu)-3,79 lei, care vor sfârși într-o salată, după ce voi îndepărta grăsimea aferentă.


          Am mai luat doua conserve de năut -2,89 lei/buc (nou intrat în alimentația mea), o cutie de baby spanac - 4,49lei (și lui încerc să îi fac loc în alimentație sub formă de salată), două avocado - 5,39 lei/ buc, o cutie cu mini mozzarella-4,49 lei, o cutie cremă de smântână natur -3,99 lei, o caserolă cu spate de pui - 2,99 lei (mi-e pofta de o ciorbă...), o caserolă cu piept de pui dezosat și fără piele - 12,39 lei și singurul dulce -rondele de orez cu ciocolată -4,79 lei. 


          Nu vă închipuiți că o să mănânc toate astea într-o săptămână, mai ales că mai am în casă roșii, castraveți, ardei,ouă, cartofi, ceapă, și alte conserve. Din spanac am luat câteva bile și le-am pregătit pentru mâine cu doua bucățele de piept de pui. Restul a mers la congelator. Am spălat spatele de pui și am oprit patru bucăți să fac mâine o ciorbă. Restul... la congelator. Din năut voi folosi câteva linguri pentru o salată, restul va merge într-un borcan în frigider, și așa mai departe. 
           Am să încerc să mai fac un articol cu ce am halit în acestă săptămână și să atașez și ceva poze. Asta dacă sunt destul de disciplinată :) Dacă nu... mă iertați. Nu am fost niciodată disciplinată... de ce aș face-o acum, spre bătrânețe, când nu mai contează? :))))

4 comentarii:

Andreea spunea...

😂Mi-a plăcut ultima parte!
Ce preturi bune sunt în Lidl, și carnea de pui e foarte gustoasa!
Sa le savurați cu placere!

CCristinaC spunea...

Multumesc, Andreea! Si la Lidl, ca peste tot, trebuie să jonglezi la produse. Nu toate au prețuri mici. Iei ceva din Lidl, ceva din Profi si așa mai departe...

Cristina DRagomir spunea...

eu am o problema cu produsele din gama Camara noastra, in sensul ca nu imi plac deloc si mi se pare ca nu merita atata reclama, cata li se face. Nici nu pricep de ce si-a asociat chef Dumitrescu numele cu asa ceva.

CCristinaC spunea...

Reclama... sincer, nu am vazut-o. Produsele nu le-am prea incercat. Cred ca am mai luat ceva de pus pe pizza :)))