Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 12 iunie 2019

Produse DM

          Neeee!!! Nu putea lipsi martie din post și nici eu din DM, deși, lanțul ăsta de magazine mi se pare un pom lăudat, așa că nu e cazul să te duci cu sacul. Nu vă duceți voi, că eu m-am dus 😂😂😂 
          În ceea ce privește produsele marcă proprie, sunt în regulă. Unele ieftine, altele scumpe, unele de calitate, altele de umplutură, dar asta e fix opinia mea. A voastră e normal să fie diferită. Ce e drept (și am tot întâlnit ideea asta) restul produselor sunt cu mult mai scumpe decât în supermarket. E ca la magazinul din colț, unde intră omul să ia o pâine și mai ia și un kg de zahăr (că așa i-a zis muierea), chiar dacă e cu doi lei mai mult decât la magazinul din capătul celălalt de stradă. Așa și la DM. Intri să îți iei șampon uscat, dar iei și o vopsea de păr de la marca x, că ai nevoie dar nu te mai duci la supermarket. Nu mai contează că dai mult prea mult pe vopseaua aia...
Dar să revenim la produsele marcă proprie DM



          Primele produse, care îmi și plac la nebunie, sunt produse de îngrijire a părului, din gama ”pentru volum”. Șampon, balsam și ser pentru volum. Îmi place textura și îmi place mirosul. Părul este moale după spălare, dar nu atât cât sa nu poată fi tapat și aranjat, mai ales dacă l-am dat și cu serul din gamă.
          Un alt produs care îmi place, este săpunul pentru rufe. Nu, nu m-am întors la calupul de săpun de la bunica, deși ăla spăla mai bine decât toți detergenții moderni și nici nu provoca alergii. Săpunul pentru rufe de la DM îl folosesc pentru a scoate petele pe care ori bănuiesc că nu vor ieși la simplul spălat, ori nu au ieșit la spălat. Dau cu săpunul pe pată, frec cu ceva apă, apoi bag haina la spălat, în mașină. Reușita garantată. Cel putin la mine.


          Am mai luat șervețelele ”Babylove”, pe care le folosim cel mai mult când plecăm în excursii. Nu mi se par mult diferite de alte șervețele pentru copii, dar erau la oferta :)))
          Partenerul meu de viață a fost foarte mulțumit de gelul de duș de la Balea. Ața dentară e ok, bricheta pentru aragaz a ținut (logic) până i s-a terminat gazul, iar buretele anticelulită și odorizantul lichid s-au dovedit a fi nepotrivite pentru noi. Asta ca să nu zic că-s o porcărie :))) Buretele gen  floare e destul de țeapăn, numai bun pentru exfoliere, iar masca de față lasă tenul ceva mai curat, dar ca textură zici ca întinzi ceva ce s-a strâns pe talpa pantofului, după ce ai călcat în urma ploii :))))
          Un alt produs pe care clar am sa-l mai cumpăr, dar pentru care nu am nici o poză acum, este pachetul cu șervețele siliconate, pentru șters pantofii.
          Dintre produsele pe care nu aș mai da banii, voi menționa spuma pentru duș, care nu mă curăță cum îmi trebuie mie, și gelul pentru ras, care aproape că se usucă pe piele. Rămân fan Gilette. Oare de ce barbații au cele mai bune aparate de ras și cele mai bune geluri?

          Așadar, mare consumatoare de produse DM nu sunt. Poate dacă aș avea un magazin în orașul în care locuiesc, altfel ar sta treaba. Deocamdată merg vreo 20 de km până la cel mai apropiat magazin. Voi ce sugestii de produse aveți? Măcar să îmi fac o listă, să stiu clar ce vreau când ma duc.

4 comentarii:

maria spunea...

Am intrat numai de cateva ori in DM pentru ca si mie mi se pare un pic scumput.
Cele cateva lucruri pe care le-am descoperit acolo si mi-au placut sunt:
- un baton de ciocolata BIO , marca DM, umplut cu cocos (o alternativa la Bounty, dar mai buna, in niciun caz la fel de superdulce si ... bio :))
- un set de 100 de tocuri (pungute) marca DM din hartie subtire (de cand cautam eu asa ceva!); ele sunt pemtru sandvisuri, dar eu le-am luat pentru a pastra mai ales plante uscate (ceaiuri, condimente uscate); langa ele in raft erau si seturi de tocuri de la Fimo, dar acelea sunt plastifiate inauntru, nu-mi plac.
- servetele de masa dragute, in format mic (scumpisoare, dar ... imi plac, in alta parte n-am vazut)

Unknown spunea...

Deci: la DM sunt niste buretei de curatat, pe care arata un pantof, eu ii folosesc sa sterg orice (de la peretii murdari, la hota, dulapurile de bucatarie pe care se pune mazga de la aburi si grasime). Sunt albi, trebe doar apa, niciun alt detergent.
Mai am doua lavete de la ei, pentru praf si pentru geamuri, in jur de 7 lei, tot asa numai cu apa, eu usunt foarte multumita de ce face:) (dar poate nici nu-s f riguroasa cu chestiile astea).
Am mai incercat o laveta minune de 25 lei...nu m-a impresionat, dar o folosesc in continuare ca na, tre sa-si scoata investitia.
Eu am peste tot in jurul meu, dar...nu ma regasesc prea tare in magazin, produse cosmetice nu folosesc prea multe si de cate ori am intrat mi s-au parut cam scumpe la ce ofera. Sunt insa fana 100% la bureteii aceia. Eu n-am intalnit un proidus de curatenie mai fain;). A si hartie de ambalaj folosesc de la ei, au pret f. bun la ea si modele dragute:)

Maria spunea...

Draga mea, iti spun si eu aici ce mi a placut mie.
Cutiutele mici cu crema pt orice, mit liebe fur dich, acum am una cu aroma de ciocolata, sunt bune de purtat in geanta, pe langa sevetelele umede. Sapunurile lichide de la ei in general imi plac, acum am cosy thailand si mi place mult, am luat si un deo din gama asta. Bodylotion hawaiian beach, miroase super si desi se intinde cam greu, e buna. Un set pt maini, scrub si crema, calm coco, f bune pt mine. Mastile cu miere si cu vitamine, chiar mi au placut, miros fain, consistenta faina, ten fain dupa ele. Am luat si o masca de picioare, de 1,60 lei, inca n am folosit o. Denk mit pt baie, albastru, pt noi e ok. Cosmetis pads iau numai de la ei, au reduceri bune. Dizolvand oja fara acetona, miris de fructe, f ok, 2 lei.
Eu sunt fan balea, unele produse nu sunt cine stie ce, dar altele chiar sunt bune. Produse de curatenie si bureti, la fel. Ce i drept, am 2 dm mari in zona, am de unde alege.
Pupici si sper sa ti foloseasca "informatiile"!😁

o femeie spunea...

Merci de articol. E de mare ajutor pt mine (si comentatiile, multumesc anonimei :D ) ca nu am DM in tara asta asa ca de cate ori ajung in germania, ma lafai :)

DM in germania e mai ieftin decat orice mai am eu pe aici, asa ca ma bucur de anumite produse (detergentii marca lor ii folosesc, asa ca iti multumesc pt recomandarea de sapunul de rufe, germana nu stiu, dar pot sa il recunosc dupa poza pe care ai pus-o :D ) . Mai iau tratamentul de picioare la pungute (mi se pare mai bun decat ala de la farmacia Tei), si sapunul lichid Balea. Si produsele Alnatura de la ei imi plac dar cum cosmetice folosesc f. putin trec pe langa, asa ca mai iau din gama bio cereale si suc rosii (daca nu am si eu un plafar... ) .