Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 13 octombrie 2018

Cu gândul la maraton

         Este ora 2.35, noaptea, iar eu nu pot sa dorm. Am visat ca a sunat cineva la usa, am deschis si am găsit pe prag... o tigaie 😂😂 Ideea e ca eu nu vreau să îmi schimb tigaile, iar daca aș vrea, mai am un zdravănă și nouă, nouță, în casă. Acum încerc să-mi dau seama cine mi-a trimis tigaia pen' că  intenționez să i-o dau înapoi. 😂😂
         Râdem, glumim, dar ar trebui să dorm. Mâine, adică azi, mai pe lumină, am un maraton în bucătărie  la fiert, tocat, prăjit... Am de făcut câteva feluri de mâncare, unele sa le avem peste weekend, altele sa poată fi luate de partenerul meu de viață, la serviciu. Are un serviciu care îl aduce acasa la 10 -12 zile,  așa că are nevoie de mâncare multa la pachet.
Iar eu nu pot sa dorm. Ma gandesc și la tigaie... și la maraton. Cum "care maraton" ? Nu v-am zis? Ăla din bucătărie,  ca doar nu mă vedeți  carandu-mi suncile de 100 de kile pe la maratoane "clasice"
          Asa că las-o naibii de tigaie, Cristina, și dormi, că  acum sună dușmanul (a se citi "telefonul) si trebuie sa fii fresh!

2 comentarii:

Laura spunea...

:)) spor!

CCristinaC spunea...

Multumesc Laura! Chiar am avut spor, ca tare multe au mai fost pe lista...