Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

miercuri, 6 ianuarie 2016

Timp liber :)

          Am avut norocul sa fiu "lasata la vatra" si ieri si azi. Sefii mei au considerat ca nu e cazul sa bat masina vreo 20 de kilometri pana la serviciu, pe timpul asta, mai ales ca nu avem acte programate si noul cod fiscal ne tine putin pe loc. :) E drept ca doua dintre colegele mele sunt la birou pentru ceea ce inseamna arhiva si situatii statistice, insa eu am avut norocul sa scap de toate astea, in momentul in care care m-am mutat in actualul birou. Deci, nu sunt acte programate, ia Cristina de stai acasa! Poate ma lasa definitiv la vatra :))) ca sa am un motiv serios sa ies din sistemul asta, pe care, sincer, nu il mai suport. Insa asta e alta discutie. :)
          Ce vreau sa aduc in discutie acum, e faptul ca ieri am reusit sa termin o caciulita inceputa in primavara anului 2015, dar abandonata. M-a relaxat. Uitasem cat e de bine sa crosetezi :) Voi incerca sa termin, rand pe rand, toate proiectele incepute si abandonate. 
           Iaca dovada:
          Caciulita este de vanzare. Detalii aici sau aici
          Pentru ca nu am chef de apostrofari de genul "e Boboteaza, nu se lucreaza, vei fi pedepsita" tin sa precizez ca am lucrat ieri, 05 ianuarie. Bineinteles ca nu am nici o jena sa crosetez in zi de sarbatoare, dar locuiesc cu "salvatoarea sufletului meu", respectiv mama, care e in stare sa faca infarct daca ma vede prestand cand ar trebui sa ma plictisesc, pentru ca "asa zice la carte" :))) Si cum mai am nevoie de mama si nici chef si bani de inmormantari nu am, promit sa nu pun mana pe croseta nici azi si nici maine :)

10 comentarii:

ina spunea...

Drăguță căciulita! Știu ce zici cu "muncitul" în zi de sărbătoare. Nu reușesc sa conving unele persoane ca eu nu muncesc, ma relaxez. Dar n-ai cu cine...
D-aia acum fac margele, ca nu e considerata munca, pe când dacă tricotam era. Pentru mine e același lucru.
Hai odihna plăcută!

CCristinaC spunea...

Ina, tot de margele ma apuc si eu ca cica intra la categoria "hobby" :))) Odihna placuta si tie sau mai bine zis relaxare totala! :)))

Ana-Maria spunea...

Uof...ti-am mai zis eu : am o colega care spune ca sarbatorile au fost inventate pentru aia lenesi...Nah , ca o fi sau ba asa , e parerea ei , dar eu nu tin cont ,in general vorbind , de astea...
Caciulita arata foarte frumos.Eu inca nu am incercat sa fac caciula cu croseta , insa nu am curaj si nu prea stiu cum sta treaba cu scazutul si inmultitul....dar m-oi uita eu sa pricep ce si cum....

cristina spunea...

Fetelor, va inteleg perfect cu chestia cu sarbatorile. Nici eu nu mai lucrez de multa vreme de sarbatori, pentru ca am observat cu ochiul liber cat de rau imi merge daca o fac. E chestie de energii ale universului, cine mai stie :)))
Tot cu margelele ma luam si eu, dar acum nu mai fac nici margele, pur si simplu stau pe Pinterest si adun frustrari :))))

CCristinaC spunea...

Ana, sunt de acord cu colega ta, mai ales ca interdictia e pentru cusut, crosetat, tricotat, spalat... si nu pentru robotitul prin batatura (animalele nu stiu ca e sarbatoare, trebuiesc ingrijite) sau pentru mersul la serviciu :)))
Caciulita se porneste din crestet si se inmulteste nu se scade :) E mult pana incepi, ca nu e greu :)

CCristinaC spunea...

Cristina, parerea mea strict personala, e ca iti atragi singura energiile negative. Daca tu gandesti ca iti merge rau, atunci clar iti merge rau cand lucrezi in zi de sarbatoare. :)

Izi spunea...

Mi-era dor de postarile tale care imi aduc un zambet pe buze. E bine ca faci ce iti place, ai inceput bine anul si iti doresc sa iti mearga tot asa, chiar si mai bine!

CCristinaC spunea...

Izi, multumesc! Sa dea Dumnezeu sa ne mearga tuturor mai bine!

Ana spunea...

Da, sa lucram zic, sa ne uitam la culorile din mana noastra pe care Dzeu le-q creat si in marea sa Mila ne-a dat si oleaca de dor si putere sa facem ceva cu manutele acelea. De ce s-ar supara ca tricotez si ma gandesc la lucruri frumoase si la El ?

CCristinaC spunea...

Ana, sunt total de acord cu tine. Problema e ca nu ii putem face si pe altii sa inteleaga :)