Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 27 octombrie 2014

Zi de luni cu chef de munca :)

          M-am gindit sa ma mai laud si eu putin... spre mai mult, ca nedejdea laudatorilor mei ... O sa-i concediez sigur :))) 
          Chiar de azi dimineata, cand puneam cap la cap ceea ce am de facut astazi si, realizand ca am treburi restante, pe care era cazul sa le termin saptamana trecuta, m-am hotarat sa declar zi antilene. Am mai vazut eu pe alte bloguri, la doamne mult mai organizate ca mine. Zis si facut. Am plecat spre serviciu, dar m-am oprit la banca sa platesc o factura. O treaba terminata. :) La serviciu, dupa iuresul de clienti matinali si o cafea vorbita cu sefa, parca ma cuprinsese o lene placutaaaaaa... Ma cam gandeam sa las treburile pentru maine dar... pentru ca era soare si frumos afara (n-are nici o legatura da' si ce daca?) m-am urnit si am facut inventarul dosarelor de anul trecut, l-am tiparit si pus la mapa lui. Am carat chitantiere, facturiere si alte dosare in arhiva, am etichetat si pus frumos la loc. Asta printre alti clienti programati sau nu. Sunt fata vrednica nu? Pupa-m-as! Am pregatit si actele pentru maine si, la final de program am reusit sa curat frunzele uscate ale junglei din balcon. La sfirsit mi-am dat seama ca am facut tare bine ca am terminat treburile astea, pentru ca vine sfirsit de luna si iar am contabilitate cat cuprinde.
         Credeati ca asta e tot? Nuuuuu. Acasa am adunat rufele din balcon... 4 sarme. Le-am impachetat si le-am pus la loc. Am curatat si udat jungla din balconul personal, am spalat obiectele sanitare in baie si am aranjat politele din dulap, cu hainele subsemnatei, respectiv pus la indemana haine groase si urcat cat mai sus, hainele de vara. Multe toale mai am si eu... A fost cat pe ce sa nu am unde le pune, de parca nu le-am scos tot din dulap. Imi place aceasta indeletnicire tot atat cat imi place sa calc rufele, adica deloc. :))) Daca va intrebati cand o sa aranjez si hainele lui G,trebuie sa va anunt ca al meu sot si-a aranjat singur hainele, ieri. :) Prefera sa faca asta singur, pentru ca, daca o fac eu nu mai gaseste nimic :))) Baiat educat, ce sa zic? :)))
          Asadar, cum spuneam, sa ma laud, ca am cu ce. Fusei fata vrednica si, daca nu ma laud acum, cine stie cand mai prind timp pentru asta. :)))
          Voi cum faceti? Cate putin in fiecare zi sau ca mine, cu hei rup?

6 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

chiar ca ai fost harnica!ieri am ajuns acasa seara, si nu stiam de ce sa ma apuc mai intai, asa ca nu m-am apucat de nimic, am lasat toate si m-am culcat :). Poate azi sa fiu mai vrednica. Tot cu rufe si dulapuri am si eu treaba, uf.

cristina spunea...

tot ca tine, dar in zi de weekend, adica sambata. daca am ghinion si mi-e lene intr-o sambata, e jale pe urma.

Ana-Maria spunea...

Intradevar esti tare harnicuta si prevazatoare.Mereu am zis ca facand cate putin zilnic , usureaza munca mare , insa nu reusesc sa pun asta in aplicare! Bravo tie! Si spor la treaba in continuare!

CCristinaC spunea...

Irina, te inteleg foarte bine! Macar ca ai dormit si esti odihnita. Eu si aici sunt restanta. Nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa aranjezi hainutele pentru trei omuleti si inca doi oameni :) desi impresia mea e ca tu esti mult mai organizata ca mine.

CCristinaC spunea...

Cristina, tot cu hei rup? Sa vezi ce de planuri de sambata am stricat... Ce fac sigur sambata, e curatenia in tot apartamentul. Dupa, se duc toate planurile :))) Din august imi tot propun sa scot masina de cusut intr=o sambata si uite ca nu am reusit. E musai, ca-mi trebuiesc doua fete de perna :)

CCristinaC spunea...

Ana, tu ai mare dreptate si recunosc ca asa imi propun si eu: cate putin in fiecare zi. Ca nu reusesc e alta problema. O pastila antilene o fi existind? :)))