Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 17 iunie 2014

De la bloc in gradina (6)

    Vă spuneam că nu mă pot lăuda cu tenacitatea plăntuțelor din gradină. In schimb pot să mă laud cu buruienile? Ioi, că dacă se făcea concurs de crescut buruieni, luam loc fruntaș :)))  Ia priviti:
 Si mana mea, dupa ce am jumulit buruieni:
          Am rămas cu pudra de talc pe mâini și miroseau cumva a cauciuc. Am folosit mănuși chirurgicale pen' ca pe cele speciale de gradină, le-am rupt. Se mai întâmplă :) Oricum, să trăiască mănușile! ( dacă se poate spune asa) :))) 

8 comentarii:

cristina spunea...

stii ca eu in anii trecuti am zis ca ma apuc de cultivat buruieni, nu? :))
cauta sa-ti iei niste manusi solide pentru gradina, ca astea chirurgicale lasa un miros urat pe maini, de care scapi greu.

anca spunea...

Si doamna si gospodina, bravo! Eu dupa ce pun mana pe pamant/frunze/fructe si intre rizurile de la amprente am negru :))

CCristinaC spunea...

Cristina, daca plantam buruieni, oare ies legume? :)))
Am avut manusi speciale pentru gradina, dar am reusit sa le rup. Acum am luat din cele de menaj, pana ajung la un hipermarket.

CCristinaC spunea...

Anca, "domnia" se lucreaza cu manusi :))) Daca nu ar fi manusile, as avea lut pe post de amprenta, e normal :))) Sincer, imi place sa simt pamantul pe maini, dar nu-mi permit :)

simf spunea...

eu mi-as permite, dar am o problema cu pamant, aluat, carne de chiftele etc. pe maini. in gradina mai folosesc si manusi de gradinarit, dar mai mereu din cele medicale.

CCristinaC spunea...

Simona, nu te deranjeaza mirosul manusilor medicale?

simf spunea...

ba cam da, dar am de ales?:)

CCristinaC spunea...

Nu ai de ales, da' te-am intrebat sa ma conving ca nu sunt singura ciudata :)))))