Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

marți, 25 iunie 2013

Liber

          Astăzi am fost liberă de la serviciu. Liberă să mă trezesc la 6 jumătate, liberă să curăț și să ud florile din balcon, liberă să beau o cafea și să citesc o carte în razele unui soare destul de blând la acea ora. De obicei, încercările mele de a citi în balcon se termină brusc din cauza zgomotului, dar în această dimineață nici măcar câinii vagabonzi nu au lătrat. Doar la serviciul de ambulanță se mai auzea jetul de apă spălând mașinile. 
          M-am pierdut în povestire pana la 9, când mi s-a trezit și soțul, liber și el de program impus. Nu vă închipuiți că nu am mai citit pentru ca as avea un soț care cere toata atenția mea. Nu am mai citit pentru ca urma să mâncăm împreună. Din cauza programului aiurea al fiecăruia, doar duminica suntem liberi și putem mânca împreună. La fel și astăzi, iar noi încă profităm de orice ocazie de a fi la masă împreună. :)
          Mai târziu am plecat să facem mișcare în Trivale, vestitul parc din Pitești. Doua ture am dat. Mă dor și acum gleznele, dar sunt subțiri ca de gazelă :))) eu având oarece probleme cu mărirea lor. :)
          La întoarcere am trecut pe la mall să-i cautam lui, domnului, încălțări, dar ce mergători i-au plăcut erau numere de la 41 în sus. 'Mnealui poarta 39-40 :)
         Ca să nu plecăm cu mâna goală, am luat la pachet, doua pizza diferite pentru care am primit bonus o doză de bere și una de cola. Bineînțeles că a fost mult să luăm doua pizza, dar când se pornește 'Mnealui, nu te poți pune în drum să-l oprești, că te sare și tot o ține pe-a lui. Si, cum în orice rău e și un bine, am scăpat de pregătit cina de mâine, că doar nu o să arunc bunătate de pizza. :))))))))  Dacă face mutre, toc o juma' de varza și doi castraveți murați, fac salata, o răsucesc în pizza și ziceam că e shaorma :))))))
          Când am ajuns în parcarea de la bloc, a început o ploaie zdravănă că, până la ușa scării ne-a făcut ciuciulete. :)))) Dacă aveam cu vreo 20 de ani mai puțin, as fi spus că ne-a umplut de romantism și că e tare frumos, asa am zis "ia prosop și te șterge, să nu răcești!" :))) Dap, bătrânețea... :))))
         In rest, am mai reușit să fac ordine în dulapul cu haine, am pus spre a fi donate două bluze (decât deloc...) și am călcat, spre seară, un cos mare de rufe.
          Una peste alta, mi-a plăcut enorm ziua asta. Liniștită dar practică, îmbinând utilul cu plăcutul. Voi ați avut liber și dacă da, cum ați petrecut?
          Pentru că mâine pare a fi luni, vă zic să aveți o săptămână asa cum o vreți voi!
PS Pentru ca sunt pasare de noapte, si scriu pe blog noaptea, "astazi" al meu s-a transforma deja in "ieri". Ce trece vremea...

3 comentarii:

simf spunea...

am vegetat, ne-am plimbat, am mancat visine. (si-am calcat o cutie de rufe. in chiosc, la umbra, cu adierea vantului in plete si cu un compot rece de visine langa)

simf spunea...

am uitat: imi place noul look al blogului, cu litera ferma.

CCristinaC spunea...

Simona, ma faci invidioasa. :) Pai ce viata e asta? Ce noroc au unele sa calce in chiosc, cu vantul in plete si altele (io) sa aiba ghinionul sa calce in sufragerie,la etajul trei...
Da' las' ca ma cobor eu... :)))
Ma bucur ca iti place noul look.