Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Sunt mândră de mine :)))

Da, da, știu că mândria e un păcat mare, dar ce să fac? Sunt om și eu și, cum nu beau, nu fumez, măcar un viciu acolo, să am și eu. :))) Nu pot fi eu perfecțiunea întruchipată. :) 
Despre ce vorbesc? Ei bine, am vrut să văd cam cât ma pricep la făcut bijuuri și am participat la concursul lansat de forumul lucru de mână. Nu m-am așteptat să iau premiu, dar sincer, mi-as fi dorit să fiu în primele zece.  Nu am spus nimănui că particip, nu am rugat pe nimeni să mă voteze, tocmai pentru ca să vad adevărata valoare (e mult spus) a setului meu de bijuuri. Mare mi-a fost uimirea să văd că, din 17 lucrări votate, la final am ocupat un loc patru, la egalitate cu Magda, care lucrează superb. 
Iată si setul participant :) creat din elemente swarovski:
Acum înțelegeți de ce sunt mândră? Si ce dacă e lipsă de modestie? Am muncit să nu fiu modestă și zău, că are și modestia o limită și rostul ei. :)))

9 comentarii:

Silvia spunea...

Pai sa fii mandra doamna ca ai de ce! Felicitari! Inca un set superb ca toate celelate dealtfel ;)

http://lucratoarea.blogspot.com/ spunea...

ESTI << THE BEST >> CRISTINA

Iuliana spunea...

Felicitari!!! Normal ca esti mandra, ai cu ce sa te mandresti! Si cand e vorba de munca, pasiune, indemanare, talent nu e absolut nici un pacat sa fi mandru.
Inca o data felicitari!

CCristinaC spunea...

Multumesc frumos pentru aprecieri! Am sa port setul cu mare drag de Revelion. :)

Anonim spunea...

Este absolut superb si ai toate motivele sa fi mandra! :)

Mihaela Dămăceanu spunea...

Dar este deosebit de frumos, aşa că să fii linistită mandra! Că suntem si noi mandre de măiestria ta. Pup şi să îl porţi cu drag de Revelion.
Felicitări şi La mulţi ani!

CCristinaC spunea...

No, parca mai scade din pacat cu atatea aprecieri. :) Multumesc frumos! E o mare multumire sa stiu ca-mi este apreciata munca. :)

Izi spunea...

La multi ani, draga mea creatoare de bijuterii. Si eu sunt mandra de tine. Numai ganduri bune zboara catre tine, cand te citesc. Un an bun!

CCristinaC spunea...

Izi, multumesc frumos! Uneori, am impresia ca simt gindurile bune, ca pe energie pozitiva. :) Un an mai bun si tie!