Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 7 iunie 2012

Trist, dar adevarat

Se tot vorbește în jurul meu despre condiția femeii în anul 2012 și se aduce în discuție din ce în ce mai des, supunerea și respectul față de bărbat. Sunt de acord cu asta, în măsura în care și există un bărbat adevărat, care să merite tot respectul și supunerea de care as fi capabilă. Până atunci, iată un clip care spune totul despre situația femeii, în general:
Trist, dar adevărat. Versurile sunt ale lui Adrian Păunescu și sunt cântate de Tatiana Stepa. 

2 comentarii:

simf spunea...

pentru ce sa te supui unui barbat, cristina? unul de calitate nu va accepta supunerea femeii, dar cei care se simt inferiori ei o vor cere indarjiti.
parerea mea e ca, in anul de gratie 2012, o femeie desteapta e discriminata pozitiv in societatea romaneasca. si motivele de genul avem copii, suntem de 1000 de ani impreuna, lasa c-a gresit si el... nu cred ca sunt decat pretexte ale unei femei ce n-are curajul sa-si ia viata in maini si prefera sa i-o ghideze altcineva.

CCristinaC spunea...

Vaaaaiii Simona! Cum pentru ce? Pentru ca cică asa scrie la Biblie. Bun motiv, nu? Dupa umila mea parere cred ca Biblia ar trebui revizuita conform zilelor noastre. :)))