Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

luni, 3 octombrie 2011

Bratara si cercei

Iar m-am jucat cu ideea de a face tentative de bijuuri. De data asta solistele au fost mici margelute-perlute in nuante de roz, gri si mov. Mi-au placut asa de mult, incit am purtat setul la o nunta, unde trei persoane au apreciat cerceii si bratarica. :) Nu e lipsa de modestie, doar mi-au murit laudatorii :)))  Ideea e ca imi place din ce in ce mai tare sa ma joc cu margelute. Iaca poz(n)e:


3 comentarii:

Silvia spunea...

Daca ce se vede a iesit din joaca, ma intreb ce iese daca lucrezi serios. Aceasta joaca a facut un set foarte frumos! Sa il porti sanatoasa!

Magda spunea...

Foarte frumos, draga Cristina! Cred si eu ca esti mandra de setul tau. A iesit minunat! Sa-l porti sanatoasa!

CCristinaC spunea...

Silvia, Magda, multumesc frumos! E drept ca l-am facut in ideea "ia sa vad daca pot, ca tot am nevoie de ceva la noua costumatie". Acum, trebuie sa recunosc ca nu am nici pe departe imaginatia si profesionalismul tau, Magda, dar cit sa-mi impresionez prietenele, merge. :)))