Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 21 august 2011

Am si eu!

Pentru ca Simona cu postarea ei a reusit sa dea un sut undeva retinerii mele de a cumpara si folosi sapunuri naturale si pentru ca Alexandra a raspuns cu promptitudine comenzii mele, am si eu acum, sapunuri naturale.
Marturisesc ca eu am comandat doar patru sapunuri,  draga de Alexandra facindu-mi cadou un sapun. Nu va mai zic ce arome persista in baia mea si cit de rasfatata ma simt. Va recomand folosirea sapunurilor naturale, chiar daca sint ceva mai scumpe decit cele din comert. Merita.
O saptamina superba sa aveti!

5 comentarii:

Alexandra spunea...

Aha! Si ai mers pe blat! :D))
Cristina, sa le folosesti cu drag!
Pupici!

simf spunea...

Cristina, bun venit in clubul viciosilor de sapunuri naturale.:) utilizarea in orice cantitate da dependenta datorita naravirii la o calitate incontestabil superioara.
acum, pe bune, n-ai idee cat ma bucur pentru tine.

Anonim spunea...

Buna!
Si eu folosesc sapunuri naturale,mai ales pentru par.Sunt minunate.Eu am gasit la magazinele naturiste cu 5 lei bucata cel ieftin,evident l-am luat de proba si mi-a placut foarte mult,foarte multumita sunt de el.Am vazut ca sunt si mai scumpe cu mai multe ingrediente si chiar am sa le incerc.
O zi buna!

CCristinaC spunea...

Fetelor, ma spal de o saptamina cu sapun natural si se vede pe piele. Sint multumita ca face si ceva spuma, miroase super si lasa pielea catifelata. Si eu ma bucur pentru mine, pentru ca merit :) asa un rasfat.

Anonim spunea...

Se vede,sa stii ca rezultate se vad.Eu am aproape doua luni de cand ma spal cu sapun de casa cu sulf (stiu,suna ciudat,dar nu miroase chiar atat de rau :D) si nu mi-a mai cazut parul atat de mult.Mie imi cadeau smocuri intregi de par ,iar acum maxim cinci-sase fire de par si doar la pieptanare.Sunt foarte multumita.Am renuntat definitiv la sampon :D.

Si prima data cand am utilizat nu ma asteptam sa faca spuma,dar face destula :))