Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

joi, 17 decembrie 2020

Cartea lui Bendeac

             Pentru astăzi aveam în plan să vă arăt cum am înșirat decorațiunile de Crăciun, prin casă. M-am răzgândit după ce a sosit curierul. Am comandat pe la începutul săptămânii trecute, cartea ”Jurnalul unui burlac- Conversații cu mama” scrisă de Mihai și Emilia Bendeac. A durat să ajungă, puțin mai mult decât de obicei, dar am fost anunțată din timp. Probabil că se vinde cartea ca pâinea caldă și asta nu este un lucru rău. Nu sunt o fană Mihai Bendeac, dar sper să descopar mai multe despre el, citind această carte. Cum am ajuns sa-i cumpăr cartea? Încercând să fac o faptă bună.                                                                           

            Într-o zi, cu totul întâmplător, am văzut pe pagina de facebook a lui Codin Maticiuc (a cărui fană nu sunt, dar îl respect pentru ceea ce face), un articol în care spunea că, într-un top 30 de persoane care îl ajută financiar în proiectul lui cu reamenajarea spitalelor de stat,   Mihai Bendeac este singura persoană fizică, aflată pe locul 23, care donează 20% din veniturile din online. Tot în articol am citit că Bendeac a scris cartea ”Conversații cu mama” și că tot venitul de pe această carte va merge către proiectul lui Maticiuc. 

            Prin urmare, am decis să cumpăr cartea. Nu am citit-o încă, dar am timp. Am zis, în schimb, să vă zic și vouă, poate vă interesează, poate vreți să faceți o faptă bună. 

            Aveți linkul de unde puteți comanda cartea ”Conversații cu mama”  și poze cu cartea. Pentru ceva recenzii aveți coperta 2. Recenziile mele vor veni ceva mai târziu :)

            Zi sau seară minunată să aveți și să fiți sănătoși!

2 comentarii:

Carmen spunea...

Mulțumesc! Nu sunt fana Bendeac, dar pentru gestul lui de a dona veniturile am cumpărat cartea care a fost cadoul perfect pentru un fan de al lui! ��

CCristinaC spunea...

Carmen, cu drag! Mă bucur că ai cumpărat cartea, chiar daca nu ești fan Bendeac!