Despre mine

Fotografia mea
jud. Arges, Romania
Sint o persoana cu simtul umorului dar realista si pragmatica. Accept minciunile "nevinovate" dar nu si pe cele care pot provoca durere cuiva. Sint o fire pacifista si pot fi un prieten loial.

duminică, 31 mai 2020

Pernuțe

          Nu credeam că sunt în stare să spun asta, dar fuse bună și izolarea la ceva. Pe lângă că am intrat în fiecare dulap, sertar, cutie și am făcut inventar și curățenie, am reușit să și tricotez trei fețe de pernă, pentru niște puiuți pe care îi aveam rămași cu modele de Crăciun. Prin urmare am scotocit printre fire, am luat andrele de 3,5 și am început să tricotez, în majoritatea timpului uitându-mă la filme. Nu vă mirați. Ochii la film iar mâinile cu treaba lor :) Am preferat să tricotez și nu să croșetez, pentru că mie mi se pare că stau mai mult pe un proiect lucrat cu andrele decât pe cel lucrat cu croșeta.
          Iată ce a ieșit :
     1-Pernuțe pentru canapeaua din sufragerie (living, pentru cei/cele mai tineri/tinere) 😂



            2-Pernuța pentru patul din dormitor



           Pentru că am tot primit, de-a lungul anilor, întrebări de genul ”Cum faci sa lucrezi cu model, în timp ce te uiți la film?”, răspunsul e ”numărând” . Chiar dacă mă uit la film cu subtitrare, reușesc să număr ochiurile de pe andrele, în același timp. Fată talentată, nu? Ferice de cine m-o lua 😂😂😂
       Dacă și voi ați lucrat ceva în ultimul timp sau dacă v-ați fi dorit să lucrați ceva, lăsați mesaj în comentarii.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Frumoase culori, frumoase pernute! Eu am crosetat cateva jucarii mititele, dupa un an de pauza, dar pentru ca am lucrat de acasa, nu am avut mult timp liber. Claudia

o femeie spunea...

ce frumoase au iesit! imi plac mult torsadele ce frumos ti-au iesit - mie imi ies inghesuite rau :D

Si eu am tricotat serile, urmarind cate un curs online, sau in unele sedinte (am unii colegi ce uita sa se opreasca din vorbit, daca mai fac multe sedinte cu ei ajung sa fac plovere la tot blocul :D :D )

Anonim spunea...

BUNA TREABA !
rodica

@irina_sweet_home spunea...

sunt foarte frumoase!